Αναμενεται να υπογραφει το μνημονιο συνεργασιας

Μέσα στον Φεβρουάριο του 2007 αναμένεται να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αιγείρου και των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων για την παραχώρηση 693 στρεμμάτων του ΕΟΤ στην περιοχή του Φαναρίου. Η απόφαση αυτή δρομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή εκπονείται η μελέτη για την πυροπροστασία του κάμπινγκ που σημαίνει ότι το καλοκαίρι το κάμπινγκ θα έχει σήμα λειτουργίας, χωρίς το οποίο ο Δήμος Αιγείρου δεν θα προχωρούσε στην ανάληψη της διαχείρισης του κάμπινγκ. Όπως μετέφερε ο δήμαρχος Αιγείρου Ευάγγελος Λίτσος, «έγινε μια επαφή με τον διευθυντή Διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων. Αυτή τη στιγμή εκπονείται η μελέτη για την πυροπροστασία του κάμπινγκ και ήταν καιρός πια να γίνει αυτό. Άρα, το καλοκαίρι θα έχουμε σήμα λειτουργίας του κάμπινγκ, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό, διαφορετικά ο δήμος δεν αναλάμβανε το κάμπινγκ».

Μέσα στον Φεβρουάριο του 2007 αναμένεται να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αιγείρου και των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων για την παραχώρηση 693 στρεμμάτων του ΕΟΤ στην περιοχή του Φαναρίου, όπως προέκυψε από την σχετική συνάντηση που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. «Έχει συμφωνηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων σε συνάντηση που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα στο Φεβρουάριο να υπογράψουμε μνημόνιο συνεργασίας όπου για τα 693 στρέμματα του ΕΟΤ στην περιοχή του Φαναρίου θα δεσμευτούμε στο πώς θα αξιοποιηθούν. Έχω μια προφορική δέσμευση, η οποία πιστεύω ότι θα περάσει γραπτά, και μέσα στο μνημόνιο συνεργασίας πλέον, ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, εάν δεν συμφωνήσει και ο Δήμος».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.