Ανακοινωσεις σε λιγες μερες για την Εκθεση Ανατολικη Μακεδονια και Θρακη

Ενστάσεις Καραλίδη για την μη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τις ενστάσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κομοτηνής κ. Φώτη Καραλίδη προκάλεσε η μη εισαγωγή προς συζήτηση της επερώτησης που είχε καταθέσει για το θέμα της μη διεξαγωγής το 2017 της έκθεσης Ανατολική Μακεδονία Θράκη.
 
Μάλιστα δεν δέχτηκε την αιτιολόγηση από πλευράς του προεδρείου ότι η επερώτηση ήρθε εκπρόθεσμα, επισημαίνοντας πως υπήρχαν θέματα, όπως το ψήφισμα στήριξης για τους εργαζόμενους στους φορείς διαχείρισης, που κατατέθηκαν αργότερα από την δική του και εισήχθησαν προς συζήτηση, μιλώντας για την ύπαρξη δύο μέτρων και δύο σταθμών.
 
Μάλιστα ήταν και επικριτικός για το γεγονός ότι οι εισηγήσεις των θεμάτων της συνεδρίασης δεν αποστάλθηκαν όλες με την ημερήσια διάταξη, όπως συνήθως, αλλά μετά από μερικές μέρες.
 
Παρόλες τις ενστάσεις του πάντως το θέμα δεν συζητήθηκε, όμως ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος διαβεβαίωσε πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα τις επόμενες ημέρες, ενώ και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης αργότερα, κατά τη συζήτηση του τουριστικού προγράμματος της Περιφέρειας μίλησε για ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από τον Περιφερειάρχη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.