«Ανακαλυψε τον δικο σου τροπο ζωης»

Φεστιβάλ κατά των εξαρτήσεων αύριο στην πλατεία

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμούς, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ΚΙΒΩΤΟΣ, το Κέντρο Πρόληψης Κομοτηνής «ΟΡΦΕΑΣ» και η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ του Γ.Ν. Κομοτηνής, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων Θράκης 2018», διοργανώνουν Φεστιβάλ Κατά των Εξαρτήσεων με τίτλο «Ανακάλυψε τον δικό σου τρόπο ζωής» την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.
 
Οι δράσεις θα είναι ποικίλες και θα αφορούν όλες τις ηλικίες των πολιτών του Ν. Ροδόπης από μαθητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Η έναρξη των δράσεων θα γίνει στις 10:00 το πρωί και θα περιέχουν βιωματικές δραστηριότητες, επιδαπέδια παιχνίδια και σταθμούς ενημέρωσης με διάφορες θεματικές γύρω από το ζήτημα των εξαρτήσεων. Παράλληλα αυτών, θα διεξάγεται και ένα θεατρικό δρώμενο, το οποίο επιμελήθηκαν και προετοίμασαν εθελοντές για τη διαδραστική ενημέρωση μικρών και μεγάλων. Στόχος όλων των διοργανωτών και των δράσεων που θα υλοποιηθούν είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και κυρίως η προαγωγή θετικών προτύπων ζωής, κόντρα στην ζωή με εξαρτήσεις.
 
Ο κύκλος των δράσεων θα ολοκληρωθεί το βράδυ στις 21:00 (Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής) με μία μουσική συναυλία από το γνωστό συγκρότημα «48 ORES», το  οποίο θα μας ξεσηκώσει σε ρυθμούς disco 70's και 80's pop με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M, Alphaville, Gloria Gaynor έως και σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.