«Αναιμικη» η συγκεντρωση στο Εργατικο Κεντρο Κομοτηνης

Πολύ λίγοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Αναιμική ήταν η συγκέντρωση στην οποία κάλεσε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το πρωί της Τετάρτης μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, με πολύ λίγους, αρκετοί εκ των οποίων συνδικαλιστές, να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.
 
Τη βεβαιότητα ότι θα ακολουθήσουν πολλά μνημόνια όσο ο λαός κάθεται με σκυμμένο το κεφάλι και υπομένει αυτή την κατάσταση, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, που κατέθεσε την άποψη  ότι οι μνημονιακές πολιτικές, όπως εκφράζονται και από το τελευταίο νομοσχέδιο, οδηγούν στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού και στην υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας.
 

«Πρέπει να ξυπνήσουμε έστω και τώρα, να σηκώσουμε κεφάλι, και να δημιουργήσουμε εμείς τη λογική και την συλλογική συνείδηση αυτής της χώρας» σημείωσε, αποδίδοντας την έλλειψη αντίδρασης στο γεγονός ότι ιστορικά ο ελληνικός λαός δεν έχει καταφέρει ποτέ να χειραφετηθεί, με αποτέλεσμα να έχουν κλειστεί όλοι στο «καβούκι» τους, αφήνοντας τους ηγούντες, με το διαίρει και βασίλευε, να τους χειραγωγήσουν και να τους ποδηγετήσουν.
 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Παντελής Μαγαλιός, τόνισε πως η κυβέρνηση, παρά τις μεγάλες εξαγγελίες και τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις ότι διαπραγματεύεται με την τρόικα, παραμένει απλός θεατής των πραγμάτων. «Η ζημιά έχει γίνει, βλέπετε στην σημερινή απεργία είμαστε πολύ λίγοι, και δυστυχώς ο κόσμος απελπίστηκε, γιατί είχε πιστέψει ότι αυτή η κυβέρνηση θα τα καταφέρει και θα αποβάλλει τα μνημόνια» σημείωσε, αποδίδοντας την έλλειψη συμμετοχής σε αυτή την απογοήτευση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.