Αν «δεν» εχεις φαναρι …διαβαινε !

Πριν από καμία δεκαριά μέρες, και για σχεδόν μία εβδομάδα, τα φανάρια στην κεντρικότερη διασταύρωση της πόλης, βρίσκονταν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ειδικά κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, την δημιουργία ενός ακόμα μεγαλύτερου από το συνηθισμένο κυκλοφοριακού κονφούζιο.
 
Με την επαναλειτουργία των εν λόγω φαναριών, για τα οποία επίσης λαμβάνουμε παράπονα για την λάθος ρύθμισή τους καθώς δεν δείχνουν σήμα για τους πεζούς και συγκεκριμένα τον αγαπημένο «Γρηγόρη», εκτός λειτουργίας τέθηκαν τα φανάρια στην διασταύρωση έμπροσθεν του εμπορικού κέντρου Kosmopolis.
 
Και στις δύο περιπτώσεις, μετά από την πολυήμερη «εκπαίδευση» των διερχόμενων οδηγών στην μεταξύ τους συνεννόηση, που ευτυχώς λειτούργησε μια χαρά, το πρόβλημα εν τέλει αποκαταστάθηκε.
 
Και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να ξεχάσουμε ό,τι μάθαμε από πλευράς σινιάλων και σημάτων για την συνεννόησή μας με τους άλλους οδηγούς, διαπιστώσαμε χθες το πρωί, ότι έχουμε μία ακόμα ευκαιρία να τα ξαναθυμηθούμε καθώς τα φανάρια της διασταύρωσης των οδών Κοσμίου και Κουμπάρη, έμπροσθεν γνωστού σούπερ μάρκετ στον δρόμο προς Κόσμιο, ήταν εκτός λειτουργίας.
 
Αυτή τη φορά μάλιστα, καθότι δεν είναι εντός του κέντρου είχαμε την ευκαιρία να «συνδιαλεχθούμε» και με οδηγούς βαρέων οχημάτων, φορτηγών και λεωφορείων, με αποτέλεσμα οι γνώσεις μας να διευρυνθούν ακόμα περισσότερο.
 
Τώρα που μας έγινε συνήθειο, αναμένουμε την επόμενη βλάβη! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.