Αμοιβη για την ευρεση οποιου ευθυνεται για το θανατο δυο σκυλιων στην παραλια Ιμερου δινει η ομαδα Αδεσποτα Ξυλαγανης Μαρωνειας

Από την ομάδα Αδέσποτα Ξυλαγανής Μαρώνειας

Αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία οδηγήσει στο Δράστη που ευθύνεται για το θάνατο δύο σκυλιών, της Μαρίνας και του Γκάρφιλντ, που ζούσαν στην παραλία και το λιμάνι του Ιμέρου, δίνεται από την ομάδα Αδέσποτα Ξυλαγανής Μαρώνειας, με ανάρτηση τους στα κοινωνικά δίκτυα.
 
Όπως αναφέρεται σε αυτή η Μαρίνα ήταν ένα μικρό κουταβάκι παρατημένη μαζί με τα αδέρφια της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Ιμέρου που τα μετέφεραν στη παραλία Ιμέρου όπου έμενε και ο Γκάρφιλντ, φοβικό ημίαιμο κυνηγόσκυλό. Το ένα αδερφάκι της ήταν τυχερό και υιοθετήθηκε στην Γερμανία απ’ την γυναίκα που αρχικά τα εντόπισε στην εκκλησία.
 
Ήταν η Σιμόν και με αφορμή την υιοθεσία του αδερφού της ανέλαβε τις ανάγκες της Μαρίνας, της αδερφής της και του Γκάρφιλντ. Δυστυχώς το δεύτερο κουτάβι η αδερφούλα της πέθανε από τύφο. Έμεινε μόνη της με τον Γκάρφιλντ και η αλήθεια είναι ότι τον σεβόταν πολύ από κουτάβι μέχρι που μεγάλωσαν. Η Μαρίνα τα είχε όλα, εμβόλια αποπαρασίτωση, τσιπάκια, εξετάσεις, στειρωμένη και αιμοδότης, το ίδιο και ο Γκάρφιλντ.
 
Τα δύο σκυλιά ήταν άψογα κοινωνικά, επικοινωνούσαν με όλους στην παραλία το καλοκαίρι, όπως και με τους ψαράδες στο λιμάνι.
 
Η Μαρίνα βρέθηκε νεκρή στο αγαπημένο της λιμάνι, την σκότωσαν με περίεργο τρόπο και πιθανώς το ίδιο συνέβη και στον Γκάρφιλντ, ο οποίος παρόλες τις προσπάθειες από τη Δευτέρα δεν έχει εντοπιστεί.
 
Όπως τονίζεται, υπάρχει μια μαρτυρία για άντρα με μηχανάκι, μεγάλης ηλικίας, ως ύποπτο για την πράξη, που φαίνεται να συνέβη ανάμεσα στο Σάββατο και την Κυριακή στην παραλία Ιμέρου ή στο Λιμάνι Ιμέρου όπου βρέθηκε η Μαρίνα νεκρή.
 
Για αυτό και ζητούν, αν κάποιος είδε κάτι, ήταν στην περιοχή, κάποιος ψαράς ίσως, να τους ενημερώσουν. Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.