Αλλαζει οψη η οδος Θασου

Παρεμβάσεις και σε δρόμους και πεζοδρόμια των οδών Παριανού, Σικελιανού και Πουρνάρα

Δημόσιο διαγωνισμό με ανοικτή δημοπρασία για την ανάθεση του έργου με τίτλο «Κατασκευή τμημάτων οδών Θάσου-Παριανού Αθ.-Σικελιανού Αγγ.- Πουρνάρα Δ.», προκήρυξε ο δήμος Κομοτηνής. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 320.000 ευρώ και ο ανάδοχός του θα προκύψει την Τρίτη, 16 Αυγούστου, και ώρα 10 το πρωί, όταν θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα ο προγραμματισμένος διαγωνισμός. Η προκήρυξη και τα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού θα διατίθενται προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου κατά το διάστημα από 1 έως και 11 Αυγούστου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 

Ένα τμήμα της παραπάνω εργολαβίας αποσκοπεί στην ολοκλήρωση του «λίφτινγκ» επί της οδού Θάσου, που ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος έτους με την ανακατασκευή τμήματος του οδοστρώματος και την κατασκευή πεζοδρομίων σε τμήματα της οδού που δεν υπήρχαν. Στη νέα εργολαβία προβλέπονται παρόμοιες παρεμβάσεις, αλλά το βάρος πέφτει στις παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδοφωτισμού σε όλο το μήκος της οδού, από τη συμβολή της με τη Ν.Ζωίδη μέχρι την κατάληξή της στο 5ο δημοτικό σχολείο.
 
Εργασίες για τη βελτίωση των δρόμων, πεζοδρομίων και του οδοφωτισμού θα γίνουν και στις τρεις άλλες οδούς, που περιλαμβάνονται στην εργολαβία, ήτοι στην οδό Παριανού, που τέμνει την οδό Θάσου στο ύψος του Γηροκομείου, στην οδό Σικελιανού, κάθετη της Γ. Κονδύλη και στην οδό Πουρνάρα, που είναι κάθετη της οδού Μαρωνείας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.