Αλλαγη οικονομικου κλιματος βλεπει ο Γιαννης Αμανατιδης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, που συνόδεψε τον Χ. Τσαβούσογλου, είχε και άλλες συναντήσεις στην Κομοτηνή ενόψει και του Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Ο κ. Αμανατίδης βρέθηκε στην Κομοτηνή συνοδεύοντας τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Τουρκίας κ. Χακάν Τσαβούσογλου, και άδραξε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει και άλλες επισκέψεις, μεταξύ των οποίων και στον Μουφτή Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή.
 
Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση και την αλλαγή του κλίματος, για την οποία προσπαθεί η κυβέρνηση, με την επίτευξη των στόχων τους οποίους έχουν βάλει σαν κυβέρνηση.
 
Αυτή η προσπάθεια ενισχύεται σημαντικά, σημείωσε, από τα τοπικά αναπτυξιακά συνέδρια, όπως το 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην περιοχή μας στις 13-14 Νοεμβρίου.
 
Ο κ. Αμανατίδης τόνισε πως σε αυτό οι φορείς, όπως και στα προηγούμενα συνέδρια,  θα καταθέσουν τις απόψεις τους, και η κυβέρνηση όχι μόνο ακούει και καταγράφει αλλά θα προωθήσει τις αναπτυξιακές δράσεις με βάση τα πλεονεκτήματά που έχει η κάθε περιοχή.
 
«Η έξοδος από τη κρίση και η ανάπτυξη γίνεται με σχέδιο, και μετά τον Αύγουστο του 2018 μπορούμε να μιλάμε για το χτίσιμο της νέας Ελλάδας, μια προσπάθεια στην οποία χρειάζεται να βάλουν όλοι πλάτη» ανέφερε, τονίζοντας πως για αυτό δουλεύουν οι βουλευτές και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως η προσπάθεια αυτή θα έχει επιτυχία και έχει επιτυχία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.