Αλλαγη ηγεσιας για τους Αχεπα και τις Θυγατερες της Πηνελοπης Κομοτηνης

Ιωάννης Τζαμπάζης και Ελπινίκη Μπλεκάτση αντίστοιχα, οι νέοι πρόεδροι

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη κοινή εκδήλωση Αλλαγής Ηγεσίας των Τμημάτων Αχέπα «Ορφέας» HJ-20 Κομοτηνής και Θυγατέρων της Πηνελόπης «Νηρηίδες» 423 Κομοτηνής.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων τίμησε με την παρουσία του και την ευλογία του την εκδήλωση και ευχήθηκε στα νέα Διοικητικά Συμβούλια καλή επιτυχία στο έργο τους.
 

Οι απερχόμενοι Πρόεδροι κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης και κ. Μαίρη Κοσμίδου παρέδωσαν την ηγεσία αντίστοιχα στους νέους Πρόεδρους των Αχέπα κ. Ιωάννη Τζαμπάζη και των Θυγατέρων της Πηνελόπης κ. Ελπινίκη Μπλεκάτση.
 
Ακολούθησε βράβευση της κ. Μαρίας Σοφιανού, που ορίσθηκε Hellas District 25 Liaison των Θυγατέρων της Πηνελόπης και του κ. Ευστάθιου Κεφαλίδη που εξελέγη Υποκυβερνήτης της Αχέπα Ελλάδος, για το σπουδαίο έργο τους στην προώθηση των αρχών και δράσεων της οργάνωσης, καθώς και την προβολή της Κομοτηνής σε διεθνές επίπεδο.
 

Την εκδήλωση, εκτός από τα μέλη, τίμησαν και οι φίλοι, καθώς και ο Πρόεδρος των Αχέπα Λέσβου κ. Απόστολος Τζανής.
 
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από θεατρικό διαδραστικό δρώμενο με ερμηνεύτρια την συμπολίτισσά μας, ηθοποιό, κ. Χρύσα Ιωαννίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.