«Αλαζονικη»

«Το μόνο που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι επικοινωνιακές κινήσεις χωρίς βάθος» είπε ο Γ. Παπανδρέου και τόνισε ότι η κυβέρνηση «επιμένει στην αλαζονεία και στις πολιτικές που ήδη εφαρμόζει». Ακόμα χαρακτήρισε «αλαζονική» τη στάση της Ν.Δ. απέναντι στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί μία αξιόπιστη και φερέγγυα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, έχει αξιόπιστη πρόταση για να βγάλει τη χώρα από την κρίση, σε αντίθεση με τη Ν.Δ., που «είναι εγκλωβισμένη σε μία πελατειακή αντίληψη διακυβέρνησης και στα μικροκομματικά της αδιέξοδα». «Σήμερα δεν αντιμετωπίζουν την κρίση της χώρας αλλά την κρίση στη Ν.Δ.», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ καρπώθηκε τη θετική ψήφο των πολιτών και η νίκη του είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε, με την αντιπολίτευση που άσκησε και τις προγραμματικές του προτάσεις. Η νίκη του ΠΑΣΟΚ, είπε, είναι μεγάλη εκεί όπου υπάρχουν εισοδηματικά στρώματα που συμπιέστηκαν από την πολιτική της Ν.Δ.

Μιλώντας για την οικονομία, όπου στο εξής θα κριθεί και η κυβέρνηση αλλά και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αξιολογήσει την κυβερνητική πολιτική στην οικονομία και στη συνέχεια θα εξειδικεύσει τις δικές του προτάσεις. Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου η σπατάλη της Ν.Δ. και η μη επένδυση των δαπανώμενων χρημάτων σε αναπτυξιακές προοπτικές αποτελούν σημεία αιχμής που πρέπει να αναδείξει το ΠΑΣΟΚ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.