Ακρως επιτυχημενος ο τριτος αγωνας TUVUNU CUP

Με 150 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο αγώνας που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής Θράκας Ιππέας στη Νυμφαία

Με σημαντική συμμετοχή μικρών και μεγάλων ποδηλατών, επικουρούμενη από τον καλό καιρό που επικράτησε, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου ο τρίτος αγώνας της σειράς TUVUNU three race mtb cup, που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής Θράκας Ιππέας στη Νυμφαία.
 
Ο αγώνας ήταν η κατάληξη των αγώνων TUVUNU που ξεκίνησαν το Φεβρουάριο, με τη συμμετοχή να φτάνει τους 150 ποδηλάτες από διάφορους συλλόγους , σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκος Γκογκότσης, αποδίδοντας την ικανοποιητική συμμετοχή στον ευνοϊκό καιρό.
 
«Τόσο οι αθλητές όσο και όσοι βρέθηκαν εδώ για να παρακολουθήσουν βλέπουν κάτι πρωτότυπο για την περιοχή μας, μιας και η ορεινή ποδηλασία δεν έχει μπει στην κουλτούρα μας» σημείωσε ο κ. Γκογκότσης, τονίζοντας πως ο Θράκας Ιππέας ελπίζει να την αναδείξει.
 
Ελπίζουν δε οι αγώνες αυτοί, με την συνέχιση της ευγενικής χορηγίας του τσαγιού TUVUNU που παράγεται στον τόπο μας, να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ποδηλατικής δραστηριότητας στην περιοχή.
 
«Η προσπάθεια έγκειται στο να δει και ο χορηγός, η εταιρεία TUVUNU, το πόσο συνάδει η ονομασία της με την ορεινή ποδηλασία, και να τους θεσμοθετήσουν»
 
Να σημειωθεί ότι η σειρά αυτή είναι το τελευταίο αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας μέχρι το φθινόπωρο, όμως ο σύλλογος δεν επαναπαύεται, μιας και οργανώνει ένα πιλοτικό διήμερο του Γύρου της Θράκης στις 28-29 Μαΐου. Φέτος βέβαια ο Γύρος θα παραμείνει στα στενά όρια της Ροδόπης, όμως ο Θράκας Ιππέας έχει έρθει σε συμφωνία με τους συλλόγους των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων, ώστε του χρόνου να πραγματοποιηθεί σε όλη τη Θράκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.