Ακομη μια δυσκολη Δευτερα στην κινηση της Κομοτηνης

Σημαντική κίνηση σε δρόμους και τράπεζες

Αυξημένη ήταν, όπως και την πρώτη Δευτέρα μετά την χαλάρωση των μέτρων, η κίνηση στην Κομοτηνή, με μποτιλιάρισμα στους δρόμους και ουρές για ακόμα μια φορά στις τράπεζες.
 

Ιδιαίτερα τις πρώτες ώρες του ανοίγματος των καταστημάτων, η κίνηση στην πόλη ήταν για ακόμα μια φορά ασφυκτική, με μποτιλιάρισμα σε πολλά σημεία, διπλοπαρκαρίσματα αλλά και εκνευρισμό.
 
Το σημείο με τη μεγαλύτερη κίνηση ήταν όπως συνήθως η διασταύρωση μπροστά από το Ηρώο, ενώ προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην οδό Ορφέως. Βέβαια η κίνηση φαίνεται ακόμα πιο έντονη σε όσους συνέχισαν να κυκλοφορούν την περίοδο της καραντίνας, μιας και είχαν συνηθίσει σε δρόμους με ελάχιστα αυτοκίνητα.
 

Ξανά ουρές στις τράπεζες

 
Παράλληλα επαναλήφθηκε το σκηνικό με μεγάλες ουρές στις τράπεζες. Η αλήθεια είναι πως οι ουρές αποτελούν μέρος της καθημερινότητας για όσους έχουν να συναλλαχθούν με τις τράπεζες, όμως και πάλι ήταν μεγαλύτερες από ό,τι συνήθως τη Δευτέρα, και ακόμα πιο περίεργο είναι ότι ήταν στα μέσα του μήνα, όταν και θεωρητικά η κίνηση είναι μικρότερη.
 

Φαίνεται πως η επαναλειτουργία των περισσότερων καταστημάτων, έφερε περισσότερο κόσμο στην πόλη, με αποτέλεσμα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.