Ακομα μια γεματη χρονια ετοιμαζει το Περιφερειακο Τμημα Κομοτηνης του Ελληνικου Ερυθρου Σταυρου

Απολογισμό και σχέδια για το μέλλον έκαναν τα μέλη του Τμήματος την Παρασκευή

Ανασκόπηση σε μια χρονιά γεμάτη με επιτυχείς και ουσιαστικές δράσεις, με την ευχή και το 2020 να φέρει τις ανάλογες δράσεις, ευχήθηκαν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, κατά την κοπή της πίτας τους.
 

Την ικανοποίησή της για την αθρόα προσέλευση  του κοινού, η οποία δείχνει την έμπρακτη και ουσιώδη αναγνώριση του έργου που επιτελείται από το Παράρτημα, εξέφρασε η Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Κλάρα Τζελέπη.
 
Άλλωστε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει κάνει ένα νέο, υγιές ξεκίνημα, ελπιδοφόρο, ώστε να εναρμονιστεί με τις επιταγές του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, αφήνοντας πίσω ενδεχόμενες κακές στιγμές από υστερόβουλες ενέργειες ιδιοτελούς χαρακτήρα και ενδεχομένως αμαύρωσαν την εικόνα του τμήματος στο κοινό.
 

«Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής, γεμάτο δράσεις, αποτέλεσε ένα από τα σοβαρά αναχώματα ώστε η κοινωνία της Κομοτηνής να παραμείνει ενεργή και ζωντανή, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε» ανέφερε.
 
Αυτό το έκανε προσφέροντας ανακουφιστική βοήθεια με την διανομή δεμάτων σε οφελούμενες οικογένειες, με την μορφή συντροφιάς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς και με υγειονομικές καλύψεις, διασώσεις, μαθήματα πρώτων βοηθειών, συνεργαζόμενο αγαστά με τους αρμόδιους φορείς.
 

«Το απαύγασμα της αναγνώρισης αυτής αποτέλεσε ότι οι εμπνευστές και όσοι υλοποιούν το Santa Run, αποφάσισαν αναγνωρίζοντας το έργο των Σαμαρειτών και γενικότερα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να μας δωρίσουν ένα όχημα 4×4 αξίας 15.000 ευρώ» ανέφερε, ένα όχημα που θα συμβάλλει στην επιχειρησιακή αρτιότητα των Σαμαρειτών και του περιφερειακού Κομοτηνής επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.