Ακαθεκτα συνεχιζεται το προγραμμα των εκδηλωσεων «Πολιτιστικος Αυγουστος 2001» απο το Δημο Σαπων

Με επιτυχία συνεχίζονταιοι εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Αύγουστος 2001», που οργανώνουν ο Δήμος Σαπών και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης, με τη συνεργασία των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στην θεατρική παράσταση που παρουσίασε η ομάδα θεάτρου του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Κομοτηνής, την Παρασκευή, 17 Αυγούστου, το βράδυ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σαπών, «Δημήτρης Τσετινές».

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας, που παρουσίασαν το νεανικό έργο «Αχ, αυτή η νεολαία», απέσπασαν θετικές κριτικές και σχόλια από τους θεατές της παράστασης, που χειροκρότησαν με θέρμη το σύνολο των συντελεστών.

Οι εκδηλώσεις, συνεχίστηκαν χθες, Κυριακή, 19 Αυγούστου, με βραδιά χορού, στη διάρκεια της οποίας εμφανίστηκαν τα τμήματα της Δημοτικής Σχολής Χορού Σαπών, παρουσιάζοντας με επιτυχία χορούς, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Παιδιά και έφηβοι, μαθητές της Σχολής, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, κερδίζοντας για μια ακόμη φορά το θαυμασμό του πολυάριθμου κοινού, που συγκεντρώθηκε προκειμένου να τους παρακολουθήσει.

Ο «Πολιτιστικός Αύγουστος 2001» θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 24 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, με συναυλία του μουσικού σχήματος του Κομοτηναίου Μπάμπη Σεργκενλίδη, στο χώρο εκδηλώσεων των Δημοτικών Κατασκηνώσεων Σαπών, στην παραλία Πετρωτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.