Αιτηματα προς τον υπουργο Μεταφορων και Επικοινωνιων Ε. Στυλιανιδη

Η ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Σαπών

•Η πρόσληψη διανομέα για τις ανάγκες του Οικισμού Ποντίων Ομογενών

Η ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στις Σάπες και η πρόσληψη ενός ατόμου για την ειδικότητα του διανομέα, που θα καλύπτει τις ανάγκες του Οικισμού Ποντίων Ομογενών, είναι μερικά από τα αιτήματα των δημοτικών αρχών των Σαπών, τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης και τα οποία συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των αιτημάτων του Δήμου Σαπών που επιδόθηκε στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή.

Να γίνει το Αστυνομικό Μέγαρο Σαπών

Η ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στις Σάπες είναι από τα παλιά αιτήματα των τοπικών αρχών που κωλυσιεργεί, χωρίς να υπάρχει σχετική ενημέρωση. Ο δήμαρχος Σαπών Γεώργιος Πιλιλίτσης σε επικοινωνία του με τον ΠτΘ αναφέρθηκε στο αίτημα αυτό που είχε εγκριθεί παλαιότερα. Πρόκειται για καινούριο Μέγαρο, στο οποίο θα στεγάζονται το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης. Ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής αυτή η υπόθεση. «Τόσο ο Δήμος όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο, ζητώντας να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστέρησης που παρατηρείται σχετικά με την υλοποίηση αυτής της υπόθεσης», όπως ενημέρωσε ο κ. Πιλιλίτσης.

Ζητείται διανομέας για τον Οικισμό Ομογενών Ποντίων

Επίσης, άλλο αίτημα που εκκρεμεί εδώ και πολύ καιρό στις Σάπες αφορά την στελέχωση του καταστήματος των ΕΛΤΑ Σαπών, ειδικότερα, την πρόσληψη ενός ατόμου για την ειδικότητα του διανομέα που θα καλύπτει τις ανάγκες του Οικισμού Ποντίων Ομογενών. «Ζητάμε τα ΕΛΤΑ να στελεχωθούν με έναν ακόμη υπάλληλο με προσωποπαγή θέση ούτως ώστε να μπορεί να καλύψει τον Οικισμό Ποντίων Ομογενών, το οποίο το θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης των Σαπών», δήλωσε ο κ. δήμαρχος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα προαναφερόμενα αιτήματα συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των αιτημάτων του Δήμου Σαπών που επιδόθηκε στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.