Αγιασμος στο 4ο Δημοτικο Σχολειο Κομοτηνης

Για πρώτη φορά χτύπησε χθες το κουδούνι για τους μικρούς μας μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου, καλώντας τους να γνωρίσουν τον κόσμο της γνώσης μέσα από τα μαθήματα που παρέχει σήμερα ένα δημοτικό σχολείο. Μαζί τους και οι μαθητές των άλλων τάξεων.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όπως και σε άλλα σχολεία της πόλης, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η τελετή αγιασμού, για να υποδεχτεί τη νέα σχολική χρονιά.

Περίπου 245 μαθητές, όπως και πέρσι, φιλοξενεί φέτος το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής. Στους 43-44 ανέρχεται ο αριθμός των μαθητών της Α΄ τάξης, ένας αριθμός που δεν έχει σταθεροποιηθεί αυτή την στιγμή καθώς συνεχίζονται οι εγγραφές.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής Αντώνης Γεωργιάδης, το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα σχολική χρονιά τόσο από άποψη του εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και των σχολικών βιβλίων. «Έχουμε δέκα μέρες τώρα που προσπαθούμε να οργανώσουμε το σχολείο. Τα βιβλία βρίσκονται στη θέση τους. Έχει γίνει η κατανομή των τμημάτων, των τάξεων. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα παιδιά και να λειτουργήσει κανονικά από αύριο το σχολείο μας. Το διδακτικό προσωπικό είναι πλήρες, δεν έχουμε κενά».

Θα λειτουργήσει κανονικά και το ολοήμερο σχολείο, ενώ αναμένονται οι ειδικότητες των εκπαιδευτικών εντός της εβδομάδας. Όσο για τα όποια προβλήματα προκύψουν, ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου διαβεβαίωσε ότι «θα τα αντιμετωπίσουμε αμέσως, όπως και οι συνάδελφοι των άλλων σχολείων».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.