Αυτοψια του Δημαρχου Μαρωνειας Σαπων στο παραλιακο μετωπο Μαρωνειας-Ιμερου

Περιβάλλον, αξιοποίηση, οικονομική δραστηριότητα, πολιτισμός στο επίκεντρο των συναντήσεων με ανθρώπους της περιοχής

Συνεχίζοντας επιτόπιες επισκέψεις και αυτοψίες ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος στην παραλιακή ζώνη του Δήμου, είχε την Παρασκευή τη δυνατότητα να ασχοληθεί σε βάθος με πολλαπλά θέματα και προβλήματα της περιοχής.

Συγκεκριμένα με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος, για συμβολικούς και ουσιαστικούς λόγους, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Υπεύθυνη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στον Ίμερο, για τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί και τις προοπτικές του.

Ο κ. Ντ. Χαριτόπουλος στην περιοδεία του, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια κτιριακό συγκρότημα του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου για το οποίο βρίσκεται από το Δήμο σε εξέλιξη η διαδικασία αξιοποίησής του, ενώ διαπίστωσε και τις σοβαρές παρεμβάσεις που απαιτούνται στην παραλία του Ιμέρου για να δοθεί σε χρήση με ασφάλεια στους λουόμενους.

Επισκεπτόμενος το Λιμενικό καταφύγιο Ιμέρου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την ενίσχυση του αλιευτικού καταφυγίου ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αλιείς.

Τέλος συναντήθηκε και με τον κ. Γιάννη Βουλτσίδη στον χώρο του «Μικρού Διάκοσμου» όπου συζητήθηκαν δράσεις και παρεμβάσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.