Αυτοκτονια 57χρονου στο λιμανι του Φαναριου

Δέθηκε με δύο τσιμεντόλιθους και έπεσε στη θάλασσα

Την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του υλοποίησε χθες το απόγευμα ένας 57χρονος άνδρας, συνταξιούχος αστυνομικός από την Κομοτηνή. Το άψυχο σώμα του 57χρονου εντοπίστηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, σε βάθος περίπου 3 μέτρων στο λιμάνι του Φαναρίου. Η κινητοποίηση των αρχών είχε ξεκινήσει από τις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν οι οικείοι του αυτόχειρα ειδοποίησαν την αστυνομία και κατόπιν το λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους.

Όπως προέκυψε όμως από τη νεκροψία-νεκροτομή, που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί από τον κ. Νικόλαο Κιφνίδη, το μοιραίο είχε συμβεί περίπου δύο ώρες νωρίτερα, γύρω στις 5 το απόγευμα. Στο πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο θάνατος του 57χρονου επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους, που διενεργεί την προανάκριση για το συμβάν, ο αυτόχειρας πέρασε στον λαιμό του μία μπαλαντέζα, έδεσε σε αυτήν δύο τσιμεντόλιθους ικανού βάρους και ακολούθως έπεσε στη θάλασσα. Οι λόγοι, που οδήγησαν τον 57χρονο στο απονενοημένο αυτό διάβημα παραμένουν άγνωστοι. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.