Αφησαν τα καλλιτεχνικα τους συνεργα και εκοψαν την πιτα τους

Με κέφι και χορό η βασιλόπιτα του «Αθηνίωνα»

Άφησαν για λίγο τα καλλιτεχνικά τους σύνεργα τα μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων» προκειμένου να παραβρεθούν στο εστιατόριο Θράκες για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου το περασμένο Σάββατο.
 

Παρών στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη του συλλόγου, ήταν συγγενείς και φίλοι καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υποθέσεων του δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπολος, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολη…τική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή, ο πολιτευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου και ο πολιτευτής Ροδόπης των ΑΝΕΛ κ. Κωνσταντίνος Βουζουκίδης.
 

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ενώ στη συνέχεια τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του «Αθηνίωνα» κ. Άρης Ασσαριωτάκης ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο γεμάτο 2016 του Συλλόγου, έδωσε μια μικρή γεύση για τις προθέσεις του συλλόγου και το 2017 ευχόμενος σε όλους μια δημιουργική χρονιά με υγεία.
 
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η ζωντανή ορχήστρα και όπως είναι φυσικό ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό, τραγούδι και φυσικά το απαραίτητο κέφι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.