Αφησαν για λιγο το παρκε για να κοψουν την πιτα τους

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας του ΓΑΣ

Σε οικογενειακό κλίμα το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου το ανδρικό και εφηβικό τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους  στο κατάστημα Mikel που είναι και χορηγός της ομάδας.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή κ. Χρήστος Μαχαίρας με τη βοήθεια του υπεύθυνου των ακαδημιών κ. Πασχάλη Αθανασίου ενώ παρών ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου , ο ταμίας Γιώργος Χρυσοχοΐδης, ο γραμματέας  Γιώργος Νατσόπουλος, το μέλος  Γιώργος Λεχούδης , οι έφοροι Σάκης Καλαμάτας και Γιάννης Πεταλωτής και φυσικά ο προπονητής Νεοκλής Λεμονίδης.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο πλέι μέικερ Χρήστος Καραγιώργος, που πήρε ως δώρο μια δωροεπιταγή από την Adidas.

Δεύτερος τυχερός που κέρδισε το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια του χορηγού  ήταν ο  σέντερ Σταύρος Πίτατζης όπου και αυτός κέρδισε ένα δώρο από τον υπεύθυνο του καταστήματος Mikel Θανάση Σχώρη. 

Χρήστος Μαχαίρας «Βήμα βήμα θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα δυνατή, σίγουρη που θα έχει πολλούς ντόπιους παίχτες» 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή Χρήστος Μαχαίρας μίλησε αποκλειστικά στον ΠτΘ για τους στόχους της ομάδας:
 
«Ο στόχος της φετινής ομάδας του ΓΑΣ, μετά από μεγάλη και ριζική ανανέωση που έχει γίνει, είναι να μπορέσει να κρατηθεί στην Γ΄ εθνική κατηγορία, να έχει μια καλή παρουσία. Ήδη αυτό φαίνεται και  μας σέβονται όλοι οι αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο.
 

Κυρίως θέλουμε  σιγά σιγά να ενσωματώσουμε μερικά παιδιά, ντόπιους Κομοτηναίους, από το εφηβικό  και από το παιδικό τμήμα στην ανδρική ομάδα για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο πολλά χρόνια.
Για του χρόνου, εφόσον  τελειώσει θετικά και επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής,  θα μετρήσουμε τα κουκιά, θα δούμε  σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα και το καλοκαίρι θα επαναπροσδιορίσουμε τους καινούργιους στόχους ίσως για μια καλύτερη πορεία.
 

Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες, βήμα βήμα θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα δυνατή και σίγουρη που θα έχει πολλούς ντόπιους παίχτες, συν τις προσθήκες από άλλα παιδιά που έρχονται -όπως και φέτος μας βοήθησαν πολύ-, να μπορέσουμε να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε μια καλή παρουσία και αν προκύψει και μια άνοδος δεν θα πούμε και όχι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.