«Αδυνατη η προσβαση μαθητων, εκπαιδευτικων και γονεων σε σχολικες μοναδες του Δημου Κομοτηνης»

Την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Χασάν Χασάν

Δυσχερής έως αδύνατη είναι η πρόσβαση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στις σχολικές μονάδες του 9ου και 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής λόγω των νερών που συγκεντρώνονται μετά από βροχοπτώσεις στους δρόμους γύρω από τα σχολεία.

Το θέμα ανέδειξε μέσω γραπτής του τοποθέτησης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εμείς… η πόλη» κ. Χασάν Χασάν, συνοδεύοντας την με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.
 

«Πρόσφατα επισκεφθήκαμε μετά από έκκληση  γονέων των μαθητών που φοιτούν στο 9ο και 12ο Δημοτικό σχολείο την περιοχή Περδίκα όπου αυτό που καταγράψαμε ήταν εικόνες ντροπής και αγανάκτησης» σημειώνει αρχικά ο δημοτικός σύμβουλος για να υπογραμμίσει πως «εκατοντάδες μαθητές  δίνουν καθημερινά αγώνα για να έχουν πρόσβαση στις σχολικές αίθουσες των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της περιοχής».
 
Όπως διευκρινίζει ο ίδιος «πρόκειται για δυο δημοτικά σχολεία (9ο & 12ο) και δύο νηπιαγωγεία (9ο & 14ο ) όπου η πρόσβαση στα σχολεία γίνεται αδύνατη κατά τη διάρκεια  βροχοπτώσεων λόγω έλλειψης βασικών υποδομών».
 

«Ερωτήματα  προκαλεί το γεγονός ότι παρά τα παράπονα των γονέων και την ενημέρωση συμβούλων της διοικούσας παράταξης κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα. Για το λόγο αυτό έχω αποστείλει σχετική επιστολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και αναμένουμε τις ενέργειες εκ μέρος της διοίκησης» σημειώνει κλείνοντας ο κ. Χασάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.