Αδικη ηττα για τον ΠΑΟΚ Κοσμιου στην εδρα του Εθνικου Σιδηροκαστρου!

Εθνικός Σιδηροκάστρου - ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0

Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενήθηκε στο δημοτικό στάδιο Σιδηροκάστρου, εκεί όπου τόσο για τους ασπρόμαυρους όσο και για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο παιχνίδι στη Γ' Εθνική έπειτα από πέντε χρόνια. Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι χάρη σε τέρμα του Τσατμά στο 48ο λεπτό.
 
Το σύνολο του Σάββα Αϊβάζη κάθε άλλο παρά αγχωμένο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση έως τώρα (μαζί με τα φιλικά) δείχνοντας πως μπορεί να σηκώσει το ειδικό βάρος της κατηγορίας.
 
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στους φιλοξενούμενους, με τον Μαυράκη να εκτελεί μακρινό φάουλ και τον Τσιντσάρη να απομακρύνει δύσκολα με μπουνιές σε κόρνερ (13'). Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίχτης με τον Ζάγγουλο να παίρνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
 
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47' ο διαιτητής Μιχούλιας κατόπιν συνεννόησης με τον πρώτο βοηθό Μιχτατίδη έδωσε φάουλ , και ενώ οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν αντεπίθεση, για παράβαση του Δεληγιάννη, ο οποίος (σύμφωνα με τον βοηθό) τη στιγμή του βολέ πάτησε έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μαυρουδής με τον πορτιέρο του Κοσμίου να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Από το κόρνερ προήλθε και το γκολ των γηπεδούχων με τον Τσατμά να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ για τους νεοφώτιστους.
 
Στο 60' ο Τσιντσάρης από τα δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Αβράμη με την κεφαλιά του τελευταίου να είναι αδύναμη και τον Δεληγιάννη να μπλοκάρει εύκολα. Στη συνέχεια το Κόσμιο ήταν αυτό που πίεζε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 88' ο Κυριακόπουλος υποδέχτηκε άψογα την κεφαλιά πάσα του Χατζητουλούση, βγαίνοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να νικιέται από τον Τσιντσάρη. Στο 91' το φαλτσαριστό σουτ του Ρουμπιέ από τα δεξιά πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Εθνικού.
 
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα μπροστά στους 300 οπαδούς τους, τους τρείς βαθμούς της νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναλογιστούν πώς με τόσο θετική απόδοση δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εθνικός Σιδηροκάστρου(Καρυπίδης): Τσιντσάρης Δημ., Τσιατμάς, Πετρίδης, Καρυπίδης, Σαμαράς, Αβράμης (93ο Ευσταθιάδης), Τοπάλ, Μαυρουδής (63ο Νικολαΐδης), Γεράκης, Τσεμπερίδης(82ο Παπίτσας) , Τσιντσάρης Γιαν.(86ο Παρούκας)
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Τάτσιος, Ζάγγουλος, Χατζητουλούσης (84' Λεβεντέλλης), Τριάντος (73' Φανιάδης), Ρουμπιές, Μαυράκης (91' Πλασταράς), Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.