Α’ ΕΠΣ Θρακης: Ξεκινημα στα πλει οφ και τα πλει αουτ!

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο "Ιωάννης Στράντζαλης"!

Το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκινάει η διαδικασία των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδροχωρίου και τον Πανθρακικό να ξεχωρίζει από το μενού της πρώτης αγωνιστικής.

Για τα πλέι οφ, ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου φιλοξενείται στην έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την διατήρηση του +3 από την ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη.

Στο Σιδηροχώρι η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Πανθρακικό και θέλει μονάχα τη νίκη για να μην μεγαλώσει η…ψαλίδα από την κορυφή, ενώ ο Πανθρακικός θέλει να επαναλάβει την τρομερή εμφάνιση που είχε κάνει πριν λίγες εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο και να φύγει με το διπλό από το «Ιωάννης Στράντζαλης».

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Σώστη και την Ελπίδα Σαπών ανάμεσα σε δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα έχουν ανοδική αγωνιστική πορεία.

Για τα πλέι άουτ, ο Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται την Δόξα Γρατινής σ΄ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της πρώτης αγωνιστικής.

Στους Αγίους Θεοδώρους, ο Σπάρτακος υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο όμως οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα που διαχρονικά στα μπαράζ δείχνει διαφορετικό πρόσωπο.

Τέλος, η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται την Βιστωνίδα Κοπτερού με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί της αναμέτρησης όμως το σύνολο του κ.Πουρλιάκα δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και θα δώσει τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 16:00.

Αναλυτικά:
(Πλέι οφ) : Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός
Αναγέννηση Παγουρίων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
 
(Πλέι άουτ): Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής
Σπάρτακος Αγ.Θεοδώρων – Ορφέας Στρύμης
Δόξα Προσκυνητών – Βιστωνίδα Κοπτερού

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.