Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Το σχολιο της 9ης αγωνιστικης των πλει οφ

Συγκλονιστικό φινάλε με τρεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο!
Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκαν σήμερα τα πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Θράκης με τις αναμετρήσεις σε Σώστη και Σάπες να λήγουν ισόπαλες ενώ η Γρατινή πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Σπάρτακο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για το πιο εντυπωσιακό αλλά και αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με την τελευταία αγωνιστική να αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον.
 
Στο γήπεδο των Σαπών η τοπική Ελπίδα υποδέχτηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι εξαιτίας της αρκετά μέτριας εμφάνισης τους αλλά και λόγω της θέσης τους στην βαθμολογία έφυγαν ευχαριστημένοι από την αναμέτρηση. Από την άλλη ο Ίασμος με τον Άρη Κίτσο στην παρθενική του εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας ήταν αρκετά καλός και είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Σε τρομερή μέρα από την πλευρά των γηπεδούχων ήταν ο Ποιμενίδης που έκανε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας στο παιχνίδι (και στο πρωτάθλημα) την Ελπίδα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά απογοητευμένοι καθώς πλέον -όπως έλεγαν και οι ίδιοι- δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς η υπόθεση τίτλος.
 
Στον Σώστη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου “αυτοκτόνησε” για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι όμως για καλή του τύχη ο τίτλος εξαρτάται από τον ίδιο. Σε περίπτωση νίκης με τον Ίασμο κατακτά και το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο παιχνίδι των Σαπών με την Γρατινή. Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη είχε σε κακή μέρα τον πορτιέρο της, Νίκο Δεληγιάννη, ο οποίος φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ. Μόλις στο 8' ο Χατζητουλούσης άνοιξε το σκορ για τους ασπρόμαυρους που μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Όμως στο 27' ο Δεληγιάννης έκανε ολέθριο λάθος και με αυτογκόλ έβαλε για τα καλά την Δόξα στο παιχνίδι. Στο 50' ο Βουλγαρίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος το λάθος και πάλι του Δεληγιάννη. Επτά λεπτά αργότερα ο Ρουμπιές από το σημείο του πέναλτι ισοφάρησε για τον ΠΑΟΚ που σε συνδυασμό με την ισοπαλία στις Σάπες παραμένει στην κορυφή και θέλει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να στεφθεί πρωταθλητής.
 
Η αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση μεταξύ της Γρατινής και του Σπάρτακου έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδα του κ.Δίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον ρόλο ρυθμιστή του πρωταθλητή καθώς σε πολύ μεγάλο βαθμό επηρεάζουν τον κατακτητή του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Μπόζης στο 21' για να ισοφαρίσει στο 50' ο Κουτσουκανίδης. Στο 85' ο Λεγάτος χάρισε τη νίκη στην Δόξα που το Σάββατο φιλοξενείται στις Σάπες και αν κρίνει κανείς από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα το διεκδικήσει και αυτό μέχρι τέλους.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
Ελπίδα Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0
Δόξα Σώστη – ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-2
Δόξα Γρατινής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1
 
Η βαθμολογία των Play-Off μετά από 9 αγωνιστικές:
1.ΠΑΟΚ Κοσμίου 34 (13-12)
2.Ελπίδα Σαπών 34 (20-8)
3.Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 33 (14-10)
4.Δόξα Γρατινής 29 (9-10)
5.Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 20 (6-18)
6.Δόξα Σώστη 20 (13-17)
 
Η επόμενη αγωνιστική:
Σπάρτακος Αγ.Θεοδώρων – Δόξα Σώστη
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.