Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Το σχολιο της 1ης αγωνιστικης των Play-Off

Ξεχώρισε το εκκωφαντικό διπλό της Ελπίδας στο Κόσμιο!

Το μεσημέρι του Σαββάτου 31/3 διεξήχθη η 1η αγωνιστική των Play-Off της Α' ΕΠΣ Θράκης με τα πρώτα δείγματα να δείχνουν πως στη συνέχεια θα δούμε συναρπαστικά παιχνίδια με όλες τις ομάδες να είναι ικανές να κερδίσουν όλους τους αντίπαλους τους.
 
Στην πρώτη θέση επέστρεψε μετά από πολύ καιρό η Δόξα Γρατινής, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Δόξα Σώστη επικρατώντας με 0-3 μέσα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και έφτασε έτσι στους 20 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν σίγουρα και από κάποιες απουσίες που είχαν και αυτό στοίχισε στην εικόνα τους.Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Κυριακόπουλος στο 40', ο Μπόζης στο 70' και ο Πασχάλης στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.
 
Δύσκολη νίκη με 2-1 πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου απέναντι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους για 77' λεπτά μέχρι δηλαδή τη στιγμή που ο Λειβαδιώτης ισοφάρισε σε 1-1. Είχε προηγηθεί το 0-1 στο 21ο λεπτό με τον Δερμιτζάκη που σημείωσε άλλο ένα γκολ για τη φετινή σεζόν, το οποίο άγχωσε αρκετά του γηπεδούχους που όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και παρά τη μέτρια εμφάνιση τους έφτασαν στην ανατροπή στο 88' με σκόρερ τον Ρομπέρ που δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 2-1.
Αρκετά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα έχουν οι φιλοξενούμενοι, κυρίως για το γκολ της ισοφάρισης που θεωρούν ότι ο παίχτης του Ιάσμου είναι σε θέση οφσάιντ.
 
Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα της αγωνιστικής σημειώθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου εκεί όπου η Ελπίδα Σαπών έφυγε με το διπλό επικρατώντας με το εκκωφαντικό 1-5.
Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου χρειαζόταν μια τέτοια πειστική εμφάνιση για να ανέβει ψυχολογικά και αυτή ήρθε στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε εξαιρετική μέρα την επιθετική τους ζώνη που έβαλε δύσκολα στους παίχτες του Κοσμίου, οι οποίοι έδειχναν να επηρεάζονται πολύ από την γρήγορη ισοφάριση που δέχτηκαν.
Στο 19 ο Ρουμπιές από πλευράς γηπεδούχων έκανε το 1-0 που όμως φάνηκε να αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που στο αμέσως επόμενο λεπτό με “δράστη” τον Πάλη ισοφάρισαν σε 1-1.
Η ανατροπή ήρθε στο 23' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάρου, με την πορεία της μπάλας να μπερδεύει τον Δεληγιάννη και να γίνεται το 1-2.
Στο 31' ο Καραθανάσης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιάρου έκανε το 1-3 με κοντινή προβολή και κάπου εκεί βάσει της εικόνας των δύο ομάδων όλα είχαν κριθεί.
Στο 46' ο Πάλη έβαλε υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ για το 1-4 ενώ στο 75' ο Ερκάν με πέναλτι έκανε το 1-5.
 
Τέλος, η πρώτη αγωνιστική μας έδειξε πως όλοι οι μονομάχοι, ανεξάρτητα με την  θέση που τερμάτισαν στην κανονική περίοδο, είναι ικανοί για όλα και μιας που το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Play Off:
Δόξα Σώστη – Δόξα Γρατινής 0-3
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Σπάρτακος Αγ.Θεοδώρων 2-1
ΠΑΟΚ Κοσμιου – Ελπίδα Σαπών 1-5
 
Η βαθμολογία των Play Off μετά την 1η αγωνιστική:
1. Δόξα Γρατινής 20
2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 20
3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 19
4. Ελπίδα Σαπών 18
5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 16
6. Δόξα Σώστη 12
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Play Out:
Ορφέας Ξυλαγανής – Κομψάτος Πολυάνθου 1-0
Αναγέννηση Παγουρίων – ΑΟ Μεσσούνης 4-1
Ορφέας Στρύμης – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1
 
Η βαθμολογία των Play Out μετά την 1η αγωνιστική:
1. Ορφέας Ξυλαγανής 14
2. Αναγέννηση Παγουρίων 9
3. Ορφέας Στρύμης 8
4. ΑΟ Μεσσούνης 5
5. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5
6. Κομψάτος Πολυάνθου 4

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.