Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Μεγαλες «μαχες» σε Προσκυνητες και Ιασμο!

Tο πλήρες πρόγραμμα και τα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής

 Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:00 με τις αναμετρήσεις στο «Απόστολος Σουλιώτης» και στους Προσκυνητές να συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα… φώτα.
 
Μετά την επιβλητική νίκη με 0-3 στην «Καλλιπάτειρα» επί της Ελπίδας Σαπών, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στρέφει την προσοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του Πανθρακικού. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα με 0-2 από την Δόξα Σώστη και χρειάζονται άμεσα βαθμούς προκειμένου να αρχίσει η…αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα. Η αναμέτρηση σίγουρα έχει ως φαβορί τους γηπεδούχους όμως αν οι φιλοξενούμενοι δείξουν τα πολύ καλά στοιχεία που έδειξαν σε προηγούμενα ματς θα γίνει μια πολύ δυνατή «μάχη».
 
Εξίσου δυνατό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στους Προσκυνητές μεταξύ της τοπικής Δόξας και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Οι δύο ομάδες αγωνίζονταν πέρσι στην Γ' εθνική και μάλιστα αναμετρήθηκαν και στον τελικό κυπέλλου, εκεί όπου επικράτησε στα πέναλτι η Δόξα Προσκυνητών. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και έχουν το απόλυτο έως τώρα (2/2) ενώ η ομάδα του κ. Πουρλιάκα διανύει μία περίοδο δύσκολων αναμετρήσεων, διαθέτοντας 2 βαθμούς.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Δόξα Σώστη φιλοξενείται στους Αγίους Θεοδώρους με στόχο τις 3/3 νίκες ενώ ο Σπάρτακος θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα. Η Αναγέννηση Παγουρίων πραγματοποιεί έως τώρα ιδανικό ξεκίνημα με δύο στις δύο νίκες και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με την Ελπίδα Σαπών, η οποία ψάχνει ακόμη τα πατήματα της.
 
 Η Βιστωνίδα Κοπτερού μετά τη παρθενική της νίκη επί του Ορφέα Ξυλαγανής θα φιλοξενηθεί στον Ορφέα Στρύμης, ο οποίος έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και σίγουρα θα κυνηγήσει στην αναμέτρηση αυτή τους πρώτους του βαθμούς.
 
Τέλος ο Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται την Δόξα Γρατινής που ακόμη δεν έχει βρει τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό και οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου θα παρακολουθήσουν μια αρκετά δυνατή αναμέτρηση μιας και αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζονται άμεσα βαθμούς.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

 
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη (Χούσκογλου, Ντέλης, Τομαράς)
Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Δανδανίδης, Τσιαβδαρίδης, Δόδογλου)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΠΣ Πανθρακικός (Καραγιάννης, Δημητριάδης, Κοτσαρίδης)
Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής (Μωραΐτης, Μπαλάφας, Φυλακτός)
Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών (Χαρίτσης, Καρακασίδης, Πανταζής)
Ορφέας Στρύμης-Βιστωνίδα Κοπτερού (Παναγιωτίδης, Γκιόσης, Τσιφλίδου)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.