9η Αγωνιστικη Play Off Α1 Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Την Τρίτη 19/4 λόγω του Regions’ Cup διεξήχθη η εμβόλιμη 9η και προτελευταία αγωνιστική των Play Off της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι περισσότερες ομάδες αγωνίστηκαν με αναπληρωματικούς παίχτες στις συνθέσεις τους καθώς οι προπονητές ξεκούρασαν τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί να αγωνιστούν με την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης για το Regions’s Cup.
 
Η μαθηματικά πρωταθλήτρια Δόξα Προσκυνητών επικράτησε στο γήπεδο της με 3-1 της Ελπίδας Σαπών. Για τους νικητές δύο τέρματα πέτυχε ο Βιόπουλος και ένα ο Κουδέρης ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Λιάρος.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στο γήπεδο του ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Αιγείρου και εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση στα Play Off. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τουρασανίδη και ο Δερέμπεης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.
 
Η Δόξα Σώστη επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές, καθώς επικράτησε στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με σκορ 1-4. Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου προηγήθηκε 1-0 με τον Περπερίδη αλλά η Δόξα Σώστη απάντησε με τέσσερα γκολ, τα οποία σημείωσαν οι Μαρινέλης, Παναγιωτίδης, Βλασσόπουλος, Κυριακόπουλος. Δυστυχώς σε ένα ήσυχο και αδιάφορο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν την λήξη του δημιουργήθηκε ένταση σε μια απόφαση του διαιτητή κ. Παπαγεωργίου. Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Σάκη Δανίδη και ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αντέδρασε βρίζοντας τον διαιτητή ο οποίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση, στην οποία ενεπλάκησαν ο παρατηρητής τους αγώνα και άλλοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Α1

 

Δόξα Προσκυνητών – Ελπίδα Σαπών 3-1
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Σώστη 1-4
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρας Αιγείρου 1-1

 

Η βαθμολογία των Play Off μετά από 9 αγωνιστικές

 

1 Δόξα Προσκυνητών 42
2 ΠΑΟΚ Κοσμίου 31
3 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 25
4 Δόξα Σώστη 24
5 Αστέρας Αιγείρου 24
6 Ελπίδα Σαπών 23

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.