8η χρονια για τις Κυκλωπειες διαδρομες στη Μαρωνεια

Πάνω από 30 Λέσχες και Μοτοσυκλετιστικοί Όμιλοι στηρίζουν τις διαδρομές στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας

Επιστρέφουν, για 8η συνεχή χρονιά, οι Κυκλώπειες Διαδρομές στις Πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας, τις οποίες διοργανώνει ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής, με την υποστήριξη των Δήμων Μαρωνείας και Κομοτηνής. Στόχος φυσικά όπως κάθε χρονιά δεν είναι άλλος από το να ταράξουν τα νερά.
 
Η γιορτή της μοτοσυκλέτας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου, συγκεντρώνει στην περιοχή μας μοτοσικλετιστές από την Βόρειο, και όχι μόνο, Ελλάδα, αλλά και από τη Βουλγαρία, την Τουρκία και άλλες γείτονες χώρες.
 
Συνολικά πάνω από 30 Λέσχες και Μοτοσυκλετιστικοί Όμιλοι, και φίλοι της μοτοσυκλέτας αγάπησαν την Μαρώνεια και τις όμορφες παραλίες της Μαρώνειας και στηρίζουν αυτή την εκδήλωση, σημείωσε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Ιωάννα Πουρνάρα, η οποία τόνισε πως μέσα από αυτή την εκδήλωση αποχαιρετούν όλοι μαζί το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής και διοργανώνοντας όμορφες νύχτες.
 
Θεσμός όμως έχει γίνει και η συγκέντρωση Γυναικών μοτοσικλετιστριών, που φέτος είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται. Άλλωστε η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, έχει αγκαλιάσει τις γυναίκες και μέσα από την ομάδα «Γυναίκα στον μοτοσικλετισμό» θέλει να ενθαρρύνει  περισσότερες γυναίκες να οδηγήσουν μηχανή και από τη θέση του συνοδηγού να περάσουν στη θέση του οδηγού.
 
Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή όσοι βρεθούν στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις θα διασκεδάσουν με ελληνική λαϊκή μουσική και το Σάββατο το βράδυ με ξένο ροκ. Μάλιστα φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και αφήσουν την σκηνή ελεύθερη, ώστε όποιο μουσικό σχήμα επιθυμεί μπορεί να έρθει και να παίξει δωρεάν.
 
Οι φίλοι των Κυκλώπειων  θα ενημερώνονται μέσα από την εκδήλωση στο facebook  για το ποια μουσικά σχήματα θα συμμετέχουν, ενώ μέχρι στιγμής ένα γκρουπ από Θεσσαλονίκη, φίλοι του Μ.Ο.Κ. θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους, οι ΝΟ ΜΟΝΕΥ ΝΟ ΦΑΝΝΥ, το Σάββατο το βράδυ.
 
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο μοτοκαλλιστεία, ενώ, αν υπάρξει ενδιαφέρον, θα γίνει και εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή.
 
Η κ. Πουρνάρα, ως πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής και εκ μέρους του Δ.Σ. και όλων των μελών, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς τους και όλους τους φίλους που στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την εκδήλωση, ζητώντας ταυτόχρονα την κατανόηση των κατοίκων της Μαρώνειας, για την αυξημένη κινητικότητα στην περιοχή και την όποια φασαρία γίνεται, υποσχόμενη πως για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουν να ενοχλήσουν όσο γίνεται λιγότερο.
 
Η κ. Πουρνάρα αναφέρθηκε κλείνοντας και στον μελλοντικό σχεδιασμό του Συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως στα προσεχή σχέδια του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής είναι η καθιέρωση της πραγματοποίησης, στο πλαίσιο των Ελευθερίων Κομοτηνής, Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, καθώς και η ολοκλήρωση των εργασιών στο σπίτι του Ομίλου στον σιδηροδρομικό σταθμό και μια σειρά ακόμη εκδηλώσεων τις οποίες θα ανακοινώσουν… εν καιρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.