80 και συνεχιζουμε…

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ είχαμε καταγράψει με τον φωτογραφικό φακό του «ΠτΘ» την πλειάδα των φθορών που έχουν προκληθεί κατά μήκος του ποδηλατόδρομου της Κομοτηνής και ειδικότερα σε βάρος των πακτωμένων μεταλλικών κολωνακίων, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στην εξωτερική πλευρά των πεζοδρομίων, για να αποτρέπουν τους οδηγούς οχημάτων από το να τα «καβαλάνε».
 
Στο συγκεκριμένο φαινόμενο έγινε αναφορά κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, με αφορμή παρέμβαση της κ. Καζάκου η οποία παρατήρησε ότι υπάρχουν κακοτεχνίες στο έργο του ποδηλατόδρομου. «Όπου υπάρχει κακοτεχνία εννοείται ότι πριν από την οριστική παραλαβή θα πρέπει να αποκατασταθεί», αποκρίθηκε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Πετρίδης, ενώ η προϊστάμενη της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Δέσποινα Πάσχου, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται απαραίτητα για κακοτεχνίες, αλλά για φθορές που προκύπτουν από τη χρήση των συγκεκριμένων έργων.
 
Στο περιθώριο λοιπόν αυτής της συζήτησης, ο κ. Πετρίδης έκανε γνωστό ότι ήδη μέχρι σήμερα, στους όχι πολλούς μήνες που μεσολάβησαν από την ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου, καταστράφηκαν και αντικαταστάθηκαν από τον δήμο περί τα 80 μεταλλικά κολωνάκια…
 
Με το καλό να τα χιλιάσουμε! Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.