74.500 ευρω για καινουρια χριστουγεννιατικα στολιδια στην Κομοτηνη

Με ανανεωμένο εορταστικό «ένδυμα» στην πόλη και στους οικισμούς θα υποδεχθεί τα Χριστούγεννα ο Δήμος

Νέα στολίδια μετά από πολλά χρόνια θα δουν αυτά τα Χριστούγεννα οι Κομοτηναίοι, μιας και ο δήμος επιθυμώντας να αλλάξει τη διάθεση των δημοτών αποφάσισε φέτος να προμηθευτεί εορταστικό διάκοσμο διαφόρων ειδών, ο οποίος θα βοηθήσει, σε συνδυασμό με τα υφιστάμενα στολίδια, να γίνει πιο χαρούμενη η πόλη αυτό το Δεκέμβρη.
 
Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, εφόσον τα οικονομικά του Δήμου το επιτρέπουν, μιας και πλέον ο Δήμος Κομοτηνής για πρώτη φορά είχε θετικό αποτέλεσμα στον ισολογισμό του μετά από πολλά χρόνια, έχει τη δυνατότητα να μετακυλήσει τα οφέλη από τη χρηστή διαχείριση, κάνοντας δαπάνες τις οποίες δεν μπορούσαν στο παρελθόν.
 
Έτσι ενέκριναν δαπάνη 74.500 ευρώ, ώστε να γίνει προμήθεια εορταστικού διάκοσμου, ώστε να στολιστεί η πόλη και να δώσουν μια νότα χαράς στις δύσκολες μέρες που ζούμε όλοι, που σε συνδυασμό με την παραχώρηση θέσεων στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής για τρενάκι και καρουζέλ θα δημιουργήσουν ένα εορταστικό κλίμα για τις ημέρες των εορτών.
 
Τα στολίδια αυτά θα βοηθήσουν στον στολισμό του κέντρου καθώς και μεγάλων δρόμων της πόλης, σημείωσε ο κ. Πολιτειάδης, επισημαίνοντας πως ο δήμος επισκευάζει και τα παλιότερα στολίδια ώστε να μπορέσει η πόλη να είναι καλύτερα, ποιοτικότερα και σε μεγαλύτερη ακτίνα στολισμένη, ενώ εορταστικός διάκοσμος θα υπάρξει και στους οικισμούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.