7 φορεις της Ροδοπης δεν εχουν καταθεσει πληρη οικονομικα στοιχεια στο Υπ.Εσωτερικων

Περιθώριο μέχρι τις 27 Μαΐου δίνει το Υπουργείο σε όσα ΝΠΙΔ ή ΝΠΔΔ δεν έχουν καταθέσει πλήρη οικονομικά στοιχεία Α΄ τριμήνου

Εγκύκλιο με την οποία καλεί τα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που ανήκουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης να υποβάλλουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερα, μέχρι 27 Μαΐου, πλήρη τριμηνιαία οικονομικά στοιχεία, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
 
Στη σχετική εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι για ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που ανήκουν στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης θα πρέπει να υποβάλλουν στοιχεία μηνός Μαρτίου ή α΄ τριμήνου 2016 αν δεν ανήκουν στο ΜΦΓΚ στη βάση δεδομένων που τηρείται στο υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (βάση ΥΠΕΣΔΔΑ-ΕΕΤΑΑ).
 
Κατά τη διαδικασία υποβολής των στοιχείων, σημειώνεται, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων Διαθεσίμων, Δανείων και Υποχρεώσεων. Επίσης στην κατηγορία «Υποχρεώσεις σε φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης», στην οποία καταγράφονται το σύνολο των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων απλήρωτων υποχρεώσεων του Φορέα προς φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης, είτε υπάρχει διακανονισμός /ρύθμιση της πληρωμής σε δόσεις, είτε όχι. 

Οι 7 φορείς της Ροδόπης

Στην λίστα των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που εξέδωσε το υπουργείο βρίσκονται εκατοντάδες νομικά πρόσωπα, και ανάμεσα σε αυτά και 7 από τη Ροδόπη, και συγκεκριμένα η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Κομοτηνής «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΡΗ», η Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γευσιγνωσία Δήμου Κομοτηνής Α.Ε., η Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και κοινοχρήστων χώρων Δήμου Κομοτηνής «Νέστορας Τσανακλής», η ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ, η Αναπτυξιακή Ροδόπης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αρριανών και η ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.