7.000+1 με την ευχη για αλλα τοσα και αλλα τοσα και…

Ήταν 5 Σεπτεμβρίου του 1990 όταν «πρωτοκρεμάστηκε» στα περίπτερα της Ροδόπης ο «Παρατηρητής της Θράκης». Έκτοτε πέρασαν 25 χρόνια με τον Παρατηρητή πλέον να μπαίνει στα σπίτια χιλιάδων Θρακιωτών αλλά και να ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Η πορεία στο χρόνο ομολογουμένως δύσκολη, όπως κάθε αγώνας στη ζωή, η ακράδαντη πίστη μας όμως πως για να πάει η κοινή ζωή μας λιγάκι παραπέρα απαιτείται θάρρος και να είσαι «παρών», στο τέλος της κάθε μέρας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίζουμε. Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του άλλωστε ο ΠτΘ ήταν πάντα παρών σε όλα τα ζητήματα που ανέκυπταν και πάντα είχε το θάρρος της γνώμης του, είχε το θάρρος να αναζητά την αλήθεια, είχε το θάρρος να πιστεύει πως αξίζει να μάχεσαι για ό,τι πάει τη ζωή μας λιγάκι παραπέρα.
 
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 ο «ΠτΘ» έκλεισε τα 7.000 φύλλα και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό, γιατί χωρίς τους αναγνώστες μας, όλους εσάς, ο ΠτΘ θα ήταν απλά ένα «πουκάμισο αδειανό». Το μόνο που έχουμε να σας υποσχεθούμε είναι πως και στα επόμενο 7.000 φύλλα για τα ίδια θα αγωνιζόμαστε… ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.