5η Αγωνιστικη Football League

Στη Λέσβο ο Πανθρακικός για το ματς απέναντι στην Καλλονή

Για την 5η αγωνιστική της Football League o Πανθρακικός θα ταξιδέψει στη Λέσβο  καθώς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Πανθρακικός  την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Κισσαμικού με 1-0, κάτι που ανέβασε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά την ομάδα, η οποία θα αναζητήσει κόντρα στην Καλλονή το θετικό αποτέλεσμα.
 

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή

 
Στον πάγκο του Πανθρακικού μετά την ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Ανυφαντάκη, σε αυτό το παιχνίδι θα καθίσει ο Κώστας Γεμενετζής που υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της ομάδας ενώ ήταν προπονητής της Κ17 εδώ και μια τετραετία. Η λύση του Κώστα Γεμενετζή στον πάγκο του Πανθρακικού είναι προσωρινή μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Ανυφαντάκη.
 

Χωρίς τέσσερις ο Πανθρακικός

 
Για αυτό το παιχνίδι ο Κώστας Γεμενετζής δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρομπέρ και Ψάλτη, που υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα και τους τραυματίες Νικόλτση και Μπουγαΐδη.
 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

 
Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντωνίου του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Τσιολάκη και  Πασπάτη του ίδιου  συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Δημητρακόπουλος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής
 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

 
ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός
Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας
Αχαρναϊκός – Καλλιθέα
Κισσαμικός – Σπάρτη
Λαμία – Τρίκαλα
ΟΦΗ – Χανιά
Πανελευσινιακός – Άρης Θεσσαλονίκης
Πανσερραϊκος – Παναιγιάλειος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.