506 κιλα τροφιμων ο απολογισμος της μπασκετικης «τιτανομαχιας» ΑΕ Κομοτηνης vs Cοffee Alert Team

Του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Εθελοντικής Δράσης Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα»

Ο μπασκετικός κόσμος της Κομοτηνής, δήλωνε ανέκαθεν το «παρών» στην Εθελοντική Δράση Κομοτηναίων «Ο Αη Βασίλης άργησε μία μέρα». Αρχής γενομένης ωστόσο από την περσινή διοργάνωση όπου οι τρεις μπασκετικές ομάδες της πόλης διοργάνωσαν τον αγώνα των βετεράνων εναντίον των εν ενεργεία παικτών, η προσφορά του, ξεπέρασε τα όρια της απλής συμμετοχής.
 

Σε συνέχεια της περσινής λοιπόν αυτής διοργάνωσης, με πρωτοβουλία ωστόσο του κ.Γρηγόρη Τζενετίδη, ο μπασκετικός κόσμος της περιοχής βρέθηκε εκ νέου στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, το απόγευμα της Δευτέρας, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετώπισε όχι τους εκπροσώπους των υπολοίπων ομάδων, αλλά την «επίλεκτη» ομάδα των επαγγελματικών των καταστημάτων καφέ της Κομοτηνής, σε έναν αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, από τον οποίο δεν έλειπε ούτε το μπασκετικό θέαμα, ούτε φυσικά το κέφι, το γέλιο, ο παλμός και οι ωραίες στιγμές.
 
Το τελικό σκορ της κανονικής ροής του αγώνα, ήταν ισόπαλο μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση, και την ΑΕ Κομοτηνής να αναδεικνύεται ο τελικός νικητής με σκορ 72-78, ωστόσο ο μεγάλος νικητής ήταν η προσφορά, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 506 κιλά τροφίμων, δίνοντας μία πολύ αισιόδοξη εκκίνηση για την εθελοντική δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα».
 

Η ποσότητα αυτή συγκεντρώθηκε χάρη στην πολύτιμη συμβολή των θεατών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, γεμίζοντας κατά την είσοδό τους στο γήπεδο τους σάκους του «αργοπορημένου» Άη Βασίλη, ενώ για την ικανοποίηση του σκοπού της δράσης δόθηκε και μερίδα των κερδών του κυλικείου του Κλειστού Γυμναστηρίου.
 
Από τον αγώνα δεν έλειπαν και οι Cheerleaders οι οποίες διασκέδασαν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες, στο ημίχρονο του αγώνα, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα. Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στον αγώνα ήταν και η ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ασφάλεια, παικτών και θεατών, καθώς επίσης και το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που όπως κάθε χρόνο, βοηθούν στην μεταφορά των συγκεντρωθέντων ειδών στις αποθήκες του Δήμου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Με την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής αγωνίστηκαν οι Λεχούδης, Σταματέλος, Σαριμπαλίδης, Πολυχρονίδης, Λεφής, Μπορμπίδης, Παπαδόπουλος, Χατζη Μεμέτογλου, Γαλανάκης, Φωτακάκης, Μπαπαθανάσης, Κουσίδης, αλλά και ο team manager της ομάδας Βασίλης Στοάκης που άφησε για λίγο τον πάγκο, με προπονητή τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Σωφρόνη Παπουή.
 

Στον αντίποδα με τα χρώματα της Cοffee Alert Team, όπως ονόμασαν την ομάδα τους οι επαγγελματίες του καφέ της πόλης αγωνίστηκαν οι Κουκαλιώτης από το Οχτώ, Γρηγορόπουλος από το Βαρόσι, Τζενετίδης από το Bakkal, Καραγκιοζάκης από το Bar is white, Αϋφαντής από το Μαρμελάδα, Γιάτσος από το Friends, Ζιώγας από το El Classico, Πηλικίδης από το Hobo’s Joint, Κανακίδης από το Μασάλι, Χατζόπουλος από το Θκομ, Κιτμερίδης από το Λου.κι, Στασιάδης από το Ηχοδρόμιο, Ευκαρπίδης από το Da Luz, Θυμηκιώτης από το Avant Garde. Μαυρίδης από το Πάνθεον, Κιλτσίκης από τα Άστρα, Διγώνης από τον Φίλαθλο, Κωστίδης από το Villagio, Αχιλλέας από το Bell Air, Περιβολοπούλου από το καφέ της Πλάκας, Γιαξής από το Biciccleta, Σπορίκης από το Journey, Βαφειάδης από τα Αδέλφια, Κατσούρης από το Κατσούρης, Ζοΐδης από το Σοκολάτα, Γκουδουσίδης Παναγιώτης και Σταύρος από το Scenario, Γεωργιάδης από το Piccolo, Φλέγκας από το Lobby, Χατζόπουλος από το State, Κωσταρέλης από το Σβούρα, Χατζηθεοδώρου από το Away, Μουσκοΐδης από τη Raggazzi, Φουρουτζής από το Coffe Lab και Παπαδίμας από το Omnia.
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.