45ο Φεστιβαλ ΚΝΕ-Οδηγητη στην Κομοτηνη

Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Θεσσαλονίκης ΚΚΕ «Θα αντιμετωπίσουμε την νέα κυβέρνηση με αγώνες»

Συνεχίστηκε και φέτος το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή από την νεολαία του ΚΚΕ στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής με τη συμμετοχή και του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κ. Λεωνίδα Στολτίδη. Η παρουσία του κόσμου, ήταν η αναμενόμενη καθώς γέμισε τις θέσεις του Φεστιβάλ, με την παρουσία διαφόρων ηλικιών, μικρών και μεγάλων.
 
Στο βήμα του Φεστιβάλ ανέβηκε πρώτη η γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Ροδόπης της ΚΝΕ, Αρχοντούλα Τσίκνη η οποία απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στις γραμμές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. «Ελάτε μαζί μας στον αγώνα, στον δρόμο της διεκδίκησης των σύγχρονων αναγκών μιας στην δουλεία, την μόρφωση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και συνολικά την ζωή» υπογράμμισε η ίδια.
 

Έπειτα από τον χαιρετισμό, ακολούθησε θεατρική παράσταση με τίτλο η «Επιστροφή του Μαρξ» ενώ στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Στολτίδης, κάνοντας δριμεία κρητική προς την νέα αλλά και την προηγούμενη κυβέρνηση. Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Στολτίδης «θα αντιμετωπίσουμε την νέα κυβέρνηση με αγώνες, με δυνάμωμα της συλλογικής διεκδίκησης, με οργάνωση και αντίσταση στους χώρου μόρφωσης» ενώ τόνισε ότι «η νέα κυβέρνηση της ΝΔ επιταχύνει στον ίδιο δρόμο που έτρεχε πριν ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο στόχαστρο ό,τι δικαίωμα έμεινε όρθιο, δίνοντας νέα δώρα στους λίγους, εντείνοντας την καταστολή».
 
Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε hip hop συναυλία από τους Urban Pulse και Λαϊκό Γλέντι με τον Χασάν Οβαλί και με τη συμμετοχή του κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.