42 δεματα για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι απο τη Φιλοπτωχο

Κρέας, λάδι και άλλα είδη περιείχαν τα δέματα που έφτιαξαν τα μέλη της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Κομοτηνής

42 δέματα σε άπορους συμπολίτες της πόλης μας μοίρασαν στην αίθουσα της εκκλησίας της του Θεού Σοφίας τα μέλη της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κομοτηνής, το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, 
 
Η διανομή δεμάτων κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη είναι ανάμεσα στις δράσεις που κάνει σταθερά η Φιλόπτωχος, σημείωσε η πρόεδρος κ. Σμαρώ Μπραντζουκάκη.

Τα δέματα περιέχουν 2 κιλά κρέας, λάδι, ρύζι, μακαρόνια, τυρί, κασέρι, παριζάκι, μαρμελάδα, βούτυρο, ζάχαρη μελομακάρονα και καφέ.

Η Φιλόπτωχος έχει περίπου 500 μέλη, ενώ πραγματοποιεί μια σειρά από εκδηλώσεις για να εξασφαλίσει χρήματα για τις δράσεις της.
 
Για αυτό και πραγματοποίησαν μια σειρά από εκδηλώσεις το προηγούμενο διάστημα, με τελευταία τις πιατέλες με γλυκά τα οποία παρασκεύασαν μέλη του Συλλόγου, που κληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.
 
Η κ. Μπραντζουκάκη σημείωσε πως μαζί με τις πιατέλες προσπαθούν να στηρίξουν τις οικογένειες και με επιπλέον χρηματικά ποσά για τα Χριστούγεννα, πέρα αυτών που δίνουν κάθε μήνα.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.