40 σημαιες θα χρησιμοποιησει για τον σημαιοστολισμο του οδικου δικτυου η ΠΕ Ροδοπης

Θα τοποθετηθούν σε σημεία του Εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Στη δέσμευση πίστωσης για δαπάνη για την προμήθεια και τοποθέτηση σαράντα κυανόλευκων σημαιών της Ελλάδας από ανθεκτικό συνθετικό ύφασμα για τον σημαιοστολισμό του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΕ Ροδόπης προχώρησε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.
 
Η δαπάνη περιλαμβάνει τις εργασίες αποξήλωσης κατεστραμμένων σημαιών, πανό κ.λ.π. και καθαρισμού των φανοστατών κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΕ Ροδόπης και ανάρτησης των σαράντα καινούργιων Ελληνικών σημαιών.
 
Να σημειωθεί πως κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής μειοψήφησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Χρήστος Χατζηπέμου, ο οποίος  ανέφερε «Την σημαία την τιμούμε και την σεβόμαστε. Δεν την υψώνουμε σε φανοστάτες ή σε κολώνες της ΔΕΗ, κάτι που είναι παντελώς παράνομο. Την υψώνουμε σε ιστούς ανάλογα με το μέγεθός τους σε σημεία επίκαιρα κι όχι κατά μήκος του εθνικού ή επαρχιακού δικτύου. Συνεπώς η σχετική δαπάνη είναι απαράδεκτη κι αναιτιολόγητη»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.