3ος Ορεινος Αγωνας Κιρκης «Θρακας Ιππεας»

Το Σάββατο 8 Αυγούστου

Ο αθλητικός σύλλογος ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Κοινότητα Κίρκης, συνδιοργανώνουν τον 3ο Ορεινό αγώνα Κίρκης «Θράκας Ιππέας» – 3ο Κirki Trail 2020, το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020.

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, του Δ’ΣΣ, του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Θράκης και του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Αλεξανδρούπολης.

Η ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΤΥΟ βοηθά στην επιμέλεια του αγώνα.

Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και της ΓΓΑ.

Στον αγώνα περιλαμβάνονται δύο διαδρομές η μία μήκους 6.000 μ. και η δεύτερη 12.500 μ.. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η κεντρική πλατεία Κίρκης. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν μια κυκλική διαδρομή (κυρίως εντός δάσους) πέριξ της Κίρκης. Στον αγώνα 12.500 οι δρομείς θα τρέξουν δύο κύκλους την ίδια διαδρομή.

Θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρός για όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

Η εκκίνηση Λαϊκού δρόμου ή δυναμικού βαδίσματος 6.200μ, ανά ηλικιακές κατηγορίες θα δοθεί στις 18.00 ενώ η εκκίνηση στον αγώνα 12.500 μ. ανά ηλικιακές κατηγορίες θα δοθεί στις 18.45.

Δικαίωμα συμμετοχής

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι ελεύθερο. Ηλικιακά επιτρέπεται η συμμετοχή, στα 12.500μ από γενν.2002 και μεγαλύτεροι, στα 6.200μ γενν. από 2006 και μεγαλύτεροι

Να σημειωθεί ότι στις δύο στις διαδρομές, 6.200μ  και 12.500μ, θα συμμετάσχουν έως 150 αθλητές/τριες στην καθεμία.

Τροφοδοσία

Στον αγώνα 12.500 μ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 3ο χλμ, στο 6ο χλμ και στο 9ο χλμ με νερό. Στον αγώνα 6.200 μ. θα υπάρχει σταθμός στο 3ο χλμ με νερό.  Νερά και μπανάνες θα υπάρχουν για όλους τους αθλητές και στον τερματισμό.

Υγειονομική κάλυψη–Ιατρικές εξετάσεις

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό πρώτων βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές- Διασώστες που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://kirki-trail.gr/,  από την Δευτέρα 20/7 μέχρι την Τετάρτη 5/8/ 2020 ή την συμπλήρωση του ορίου εγγραφών. Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6907605015.

Οικονομική συμμετοχή

Η οικονομική συμμετοχή στα αγωνίσματα 6.200 μ. και 12.500 μ. ορίζεται στα 10 ευρώ, που μπορεί να κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα (GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493), στην τράπεζα Πειραιώς . Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να προστεθεί το επιπλέον  κόστος στην ίδια κατάθεση.

Όσοι είχαν ήδη κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους (από το Μάρτιο) πρέπει να την κατακυρώσουν με την αποπληρωμή της εγγραφής των 10 ευρώ.

Δια ζώσης πληρωμές δεν θα γίνουν.

Info

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6907605015

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.