3o Vergina Beer Run: Η δρομικη γιορτη επιστρεφει στις 26 Απριλιου

Tuvunu Kids Run δημιουργείται φέτος για τους νεαρούς δρομείς

Η ομάδα των Beer Runners Κομοτηνής σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» διοργανώνουν την Κυριακή 26 Απριλίου τον 3ο αγώνα Vergina Beer Run.

Η ανοιξιάτικη αυτή εμπειρία των 6 χλμ. καλεί τους ενδιαφερόμενου να απολαύσουν τον αθλητισμό, τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία με αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Ο αγώνας Vergina Beer Run Vol. 3. αποτελεί μια  δρομική γιορτή,  καθώς στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα στάσης και κατανάλωσης μιας  Vergina Premium Lager 330ml.

«Ελάτε να γεμίσουμε με χαμόγελα και θετική διάθεση τη διαδρομή συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια» αναφέρουν στο προσκλητήριο τους οι διοργανωτές.
Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με άφθονη μπύρα και μουσική στον χώρο υποδοχής επισκεπτών της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιορτή είναι ανοιχτή σε όλους, μιας και για πρώτη φορά θα διοργανωθεί και αγώνας 1 χλμ. για τους μικρούς δρομείς. Στο τέλος της διαδρομής Tuvunu Kids Run οι νεαροί αθλητές θα απολαύσουν δροσερό Τσάι του Βουνού Tuvunu και πολλές εκπλήξεις!

Info

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2usxqRk

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.