34χρονη γυναικα βρεθηκε απανθρακωμενη στο κεντρο της Ξανθης
Απανθρακωμένη βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε η οικογένεια της μία 34χρονη γυναίκα στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, η οποία βρισκόταν στην Ξάνθη για την περίοδο των γιορτών. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, στην οδό 40 εκκλησιών και Κοραή, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης.
Γύρω στις 4.30 το ξημέρωμα η 34χρονη επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι μετά από νυχτερινή διασκέδαση και όπως όλα δείχνουν ο δράστης ή οι δράστες της επιτέθηκαν την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της. Η ιατροδικαστική έρευνα βρίσκεται εν εξελίξει, σύμφωνα όμως με μαρτυρίες υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να βιάσουν την άτυχη γυναίκα και εν συνεχεία την περιέλουσαν με βενζίνη προερχόμενη από σταθμευμένο μηχανάκι.
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αρχικά διαπίστωσαν ότι δύο σταθμευμένα μηχανάκια στην πυλωτή της πολυκατοικίας είχαν πάρει φωτιά και κατέβηκαν αμέσως να την σβήσουν χωρίς να έχουν αντιληφθεί το πτώμα της κοπέλας, κάτι το οποίο έγινε μετά την κατάσβεση της φωτιάς.
Τραγική εξέλιξη, ο πατέρας και ο αδελφός της κοπέλας ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για την νεαρή κοπέλα αφού είδαν τα κλειδιά της στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Κλιμάκια της αστυνομίας έσπευσε αμέσως στο σημείο του συμβάντος ενώ εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
