33χρονος συνεληφθη για παρανομη οπλοκατοχη και κατοχη ναρκωτικων

Συνελήφθη σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 33χρονος ημεδαπός, γιατί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, μία γεμιστήρα, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,3 γραμμαρίων, έντεκα δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και HIPNOSEDON

Για κλοπή συνελήφθησαν δύο νέοι στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 24 ετών, διότι είχαν αφαιρέσει από την γκαρνταρόμπα καταστήματος μία τσάντα, οι οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα.

Σύλληψη 22χρονου για δικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (20-12-2011) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε προς εκτέλεση μία καταδικαστική απόφαση.

Σύλληψη δύο ατόμων για πώληση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, μία 32χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών και σήμερα ένας 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 32χρονης ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,4 γραμμαρίων.
Ακολούθως, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 38χρονος προβαίνει στην πώληση ναρκωτικών ουσιών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 8,4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος πούλησε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,2 γραμμαρίων στην 32χρονη.

Εξιχνιάστηκαν στη Δράμα κλοπές και απόπειρες κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εννέα περιπτώσεις κλοπών και τρεις απόπειρες κλοπών σε καταστήματα της Δράμας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 18 και 15 ετών και ενός 15χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, με διαφορετικές συνθέσεις, κατά το τελευταίο τρίμηνο, εισήλθαν συνολικά σε έντεκα καταστήματα της πόλης της Δράμας, αφαιρώντας, από τα οκτώ, χρηματικά ποσά, οινοπνευματώδη ποτά, πακέτα τσιγάρων, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα προϊόντα, ενώ στα άλλα τρία δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.
Σημειώνεται ότι ο 28χρονος είχε συλληφθεί πριν ένα μήνα περίπου για κλοπή επίσης σε κατάστημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.