3+2 νεες θεσεις σταθμευσης για μοτοσικλετες δημιουργει ο Δημος Κομοτηνης

Με στόχο την καλύτερη διαρρύθμιση της στάθμευσης στην πόλη

Τρείς νέες θέσεις θα καθοριστούν στην πόλη της Κομοτηνής το επόμενο διάστημα, για την στάθμευση μοτοσικλετών, μετά την έγκριση της πρότασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κομοτηνής.

Οι θέσεις αυτές θα δημιουργηθούν στην Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, στην οδό Ορφέως στο ύψος των Δημοτικών ουρητηρίων και στην οδό Δημοκρίτου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου.

Τα ακριβή σημεία θα επιλεγούν από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και θα γίνει η απαιτούμενη  σήμανση και διαγράμμιση με την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας.

Μάλιστα στο αρχικό αίτημα των 3 θέσεων προστέθηκαν, από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής, πέραν των προτεινόμενων από την Επιτροπή Κυκλοφορίας, και δύο ακόμη θέσεις στάθμευσης μοτοσυκλετών, όπου αυτές χρειαστούν, ύστερα από υπόδειξη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί πως στην πόλη θα δημιουργηθούν και 4 θέσεις ποδηλατοστασίων. Αυτά θα δημιουργηθούν στην οδό Σισμάνογλου έμπροσθεν του Νοσοκομείου, στην Πλατεία Ειρήνης δίπλα στα ΚΕΠ, στην οδό Ορφέως στο ύψος της Συντάγματος Κρητών και στην οδό Ορφέως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Παπαφλέσσα.

Τα ακριβή σημεία θα επιλεγούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και θα γίνει η απαιτούμενη σήμανση και διαγράμμιση με την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.