30χρονη συνεληφθη για κατοχη ναρκωτικων

30χρονη συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Γενάρη, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή της μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (0,7) γραμμαρίων, ένα και ½ δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOTEX, τριάντα έξι δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος HYPNOSEDON χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δύο τεμάχια αλουμινόχαρτο τα οποία περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης καθώς και δύο χάρτινα τεμάχια που περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη 28χρονου για ναρκωτικά

Συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της 10 Γενάρη, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 28χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό συνολικού μεικτού βάρους (24,5) γραμμαρίων και άλλες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους (6,6) γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για εκβιασμό

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της 10-01-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, τρεις ημεδαποί, δύο 39χρονοι και ένας 37χρονος για εκβίαση 35χρονου ημεδαπού.
Οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει ομάδα με διαρκή δράση και απειλούσαν τον 35χρονο ημεδαπό για άσκηση βίας εναντίον του και των μελών της οικογενείας του με σκοπό να του αποσπάσουν το ποσό των 19.000 Ευρώ.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Υπηρεσίες μας οι δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω κατά την διάρκεια της συναλλαγής με τον παθόντα.
Στην κατοχή του 37χρονου δράστη βρέθηκαν επίσης μία συσκευασία η οποία περιείχε κάνναβη μεικτού βάρους (0,6) γραμμαρίων και μία πτυσσόμενη ράβδος, τα οποία κατασχέθηκαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.