30 ευρω το κοστος για τους παγκους στα Φατηριακα

Η διάρκεια της εμποροπανήγυρης θα είναι 2 ημέρες

Τα τέλη για την φετινή εμποροπανήγυρη κατά τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος καθόρισε ο Δήμος Κομοτηνής.
 
Τα τέλη χρήσης κοινοχρήστου χώρου, προκειμένου εν συνεχεία να εκδοθεί η σχετική άδεια συμμετοχής σε αυτήν, καθόρισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, σε συνεδρίασή του την Πέμπτη 27 Ιουλίου.
 
Με τον κανονισμό Οργάνωσης και Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης Τοπικής Κοινότητας Αιγείρου επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος για το έτος 2017 να έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο, το σύνολο των διατιθεμένων θέσεων ανέρχεται σε 121 εκ των οποίων 1 θέση είναι για Λούνα-Παρκ διαστάσεων 20Χ10 μέτρα, 4 θέσεις για καντίνα διαστάσεων 4Χ5 μέτρα και 116 θέσεις για διάφορα άλλα είδη για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας διαστάσεων 4χ4 μέτρα έκαστη.
 
Η διάρκεια της εμποροπανήγυρης θα είναι 2 ημέρες, από τις 8:00 το πρωί της 22 Αυγούστου έως τις 24:00 της 23 Αυγούστου.
 
Τα τέλη που αποφασίστηκαν ανέρχονται σε 100 ευρώ εφάπαξ για τη θέση Λούνα – Παρκ, 50 ευρώ εφάπαξ για κάθε θέση Καντίνας και το ποσό των 30 ευρώ για κάθε θέση άσκησης άλλης εμπορικής δραστηριότητας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.