3 εκ. ευρω για τροφιμα και ρουχα στη Ροδοπη

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία προμήθειας

Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία προμήθειας τροφίμων και βασικής ύλης συνδρομής (ρουχισμός κτλ) από το Δήμο Κομοτηνής στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας που αφορά όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ύψους 3 εκ. ευρώ.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες που έχουν ανάγκη διάφορες παροχές τροφίμων αλλά και ρουχισμού λόγω της οικονομικής κρίσης, και βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.
 
Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος, περίπου 2,5 εκ. ευρώ, θα απορριφθεί από οικογένειες στο Δήμο Κομοτηνής, με τα υπόλοιπα να κατευθύνονται στους άλλους δήμους.
 
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής την Τρίτη 25 Οκτωβρίου ενέκρινε το πρακτικό Νο1 της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και βασικής ύλης συνδρομής» και τώρα περνά στο δεύτερο στάδιο, ανοίγοντας τις οικονομικές προσφορές από τις οποίες θα αναδειχθεί ο μειοδότης και θα προχωρήσουν στην υλοποίηση.
 
Ο κ. Πολιτειάδης σημείωσε πως υπολογίζουν ότι θα είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες του διαγωνισμού μέσα στις επόμενες 15 με 20 ημέρες και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα έχει υπογραφεί η σύμβαση για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.