«2ο ΚΟΜΟmeeting»: Την Παρασκευη 18 Οκτωβριου στο Τμημα Ιστοριας και Εθνολογιας

Πρόσκληση συμμετοχής προς συλλόγους φορείς και άτυπες ομάδες

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 – 21:00 θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «KOMOmeeting» ,στο κτίριο του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ. (Κτίριο Παλιάς Νομικής)
 
Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση θα απαρτίζεται από δύο βασικά μέρη, τα infopoints και τα workshops.
 
Όσον αφορά τα πρώτα, διάφοροι σύλλογοι και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή θα βρίσκονται σε stands στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης με σκοπό να ενημερώνουν τους νέους που θα παραβρεθούν σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις τους. Με σκοπό, όμως, το φετινό «KOMOmeeting» να γίνει πιο διαδραστικό δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες συλλόγους να υλοποιήσουν, εφόσον το επιθυμούν, workshop (εργαστήριο) δίνοντας ένα δείγμα της δράσης τους στους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης και διάφορες άλλες δραστηριότητες.
 
Ο στόχος της εκδήλωσης, είναι να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές!
 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο 2ο ΚΟΜΟmeeting, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Europe Direct Κομοτηνής μέσω e-mail στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 2531082055.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.