2η καλυτερη επιθεση στην Β΄ Εθνικη ο ΓΑΣ Κομοτηνη

Η πορεία του μέσα από την γλώσσα των αριθμών

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή σε 12 αναμετρήσεις στον πρώτο γύρο έχει καταφέρει να συλλέξει 5 ροζ φύλλα αγώνα, τα 2 εκ των οποίων μάλιστα εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα στην Κομοτηνή επικράτησε του Έσπερου Λαμίας, της ΧΑΝΘ και  του Πολύγυρου ενώ εκτός έδρας του Ερμή Λαγκαδά και του ΚΑΟ Χαλκιδικής. Μεγαλύτερη επιθετική επίδοση σημείωσε σε κανονική διάρκεια κόντρα στον Πολύγυρο (94 πόντοι) ενώ με την «βοήθεια» δυο ψυχοφθόρων παρατάσεων ξεπέρασε τους 90 με την ΧΑΝΘ (συγκεκριμένα 91 πόντοι).

Σε 12 παιχνίδια έχει σημειώσει 898 πόντους , αποτελώντας την 2η καλύτερη επίθεση και έχει δεχθεί 923, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον Νεοκλή Λεμονίδη καθώς είναι η 3η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία μετά τον ΚΑΟΧ και τον Έσπερο Λαμίας.

Πρώτος σκόρερ για τους «Κυανέρυθρους» είναι ο Στέλιος Λεπτοκαρίδης με 166 πόντους ενώ ακολουθεί ο Κίμωνας Λεχούδης με 155, ο Καδήρ Χαλήλ με 130 και ο Νίκος Σπέντζος με 114.

Πρώτος μπομπέρ έξω από την γραμμή των 6.75 είναι ο Γιώργος Κουτσοβασίλης μαζί με τον Στέλιο Λεπτοκαρίδη με 18 τρίποντα ενώ ακολουθούν με 17 ο Παλάσκας και 16 ο Σπέντζος.

Μεγαλύτερη νίκη για τον ΓΑΣ ήταν αυτή στο φινάλε του 2019 απέναντι στον ΚΑΟΧ με 48-80 ενώ η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα ήταν στη Γέφυρα με 46-87.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.