29 μεταλλια για το τμημα Badminton του «Α.Σ. Δημοκριτειο»

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα στην Ξάνθη

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα Badminton που διοργανώθηκε στις 26 Μαρτίου στην Ξάνθη στις κατηγορίες U-17 και Α-Γ. Στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχε και ο  «Α.Σ. Δημοκρίτειο» με 18 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν και στις δύο κατηγορίες συγκεντρώνοντας συνολικά 29 μετάλλια. 

Πιο αναλυτικά: 

Στην κατηγορία των U-17, οι μοναδικοί «χρυσοί» ήταν ο Κώστας Τζεβελεκίδης και ο Κυριάκος Αποστόλου, με τον πρώτο να κατακτά 2 χρυσά στο απλό και διπλό εφήβων, ενώ ο δεύτερος κατέκτησε 1 χρυσό και 1 αργυρό στο διπλό και απλό εφήβων. Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια, με τον Χαράλαμπο Γιαγατσινό να κατακτά 2 στο διπλό και μικτό εφήβων και τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο 2 στο απλό και διπλό εφήβων. Οι 3 νεανίδες στην κατηγορία U-17, Αλεξάνδρα Αθανασίου, Σεραφείνα Σοκόλοβα και Κατερίνα Ζέκου, κατέκτησαν από 2 χάλκινα μετάλλια στο διπλό και μικτό, μικτό και απλό, μικτό και διπλό αντίστοιχα.
 
Στην κατηγορία Α-Γ είχαμε δύο χρυσές νεανίδες, την Χριστίνα Μαυροματίδου με 2 χρυσά στο απλό και στο διπλό γυναικών και την Έλενα Ξυλά με 1 χρυσό , θέση 5-8 διπλό γυναικών και μικτό, ενώ 1 χάλκινο κατέκτησε η Ελένη Ιγνατιάδου στη θέση 5-8 μικτό και απλό γυναικών.
 

Από τους άνδρες ο Πασχάλης Αποστολίδης  και ο Αλκιβιάδης Γεωργιάδης κατέκτησαν από  1 αργυρό και  1 χάλκινο στο διπλό ανδρών και μικτό, ενώ οι  Γεώργιος Ιακωβάκης, Ανδρέας Κέκκερης και Χρίστος Πολιτσάκης κατέκτησαν από  1 χάλκινο στο διπλό αντρών θέση 9-16 απλό αντρών.
 
Τέλος, ο Γιώργος Χατζόπουλος  κατέκτησε 1 χάλκινο στο διπλό ανδρών , θέση 5-8 απλό ανδρών και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατέλαβε θέση 5-8 στο μικτό και θέση 9-16 στο απλό.
 
Επόμενος στόχος για τον «Α.Σ. Δημοκρίτειο» το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα  στο Σιδηρόκαστρο Σερρών στις 8 και 9 Απριλίου , ενώ πρώτα 2 από τους έφηβους αθλητές του συλλόγου  θα λάβουν μέρος την Δευτέρα 3 Απριλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί στην Λιβαδειά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.