2+1 γηπεδα 5×5 για τον Δημο Αρριανων

2 θα δημιουργηθούν σε Κέχρο και Λύκειο, ενώ θα ανακατασκευαστεί το γήπεδο στα Αρριανά

Στην κατασκευή 2 νέων γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5 και την ανακατασκευή ενός τρίτου θα προχωρήσει ο Δήμος Αρριανών, σε ένα έργο που έχει προϋπολογισμό 220.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Έτσι θα εκτελεστούν εργασίες για την κατασκευή γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου 5×5 συνολικών διαστάσεων 39×25 μ. στον οικισμό του Κέχρου, την κατασκευή γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου 5×5 συνολικών διαστάσεων 29×19 μ. στον οικισμό Λυκείου, ενώ θα γίνει αποξήλωση και αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του μίνι γηπέδου 5×5 συνολικών διαστάσεων 46×29 μ. στον οικισμό Αρριανών.

Τα δύο γήπεδα που θα κατασκευαστούν σε Κέχρο και Λύκειο θα είναι περιφραγμένα, με το γήπεδο Κέχρου να έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου σύμφωνες με τις ισχύουσες προδιαγραφές, 21,00 m x 35,00 m και τις περιμετρικές λωρίδες πλάτους 2,00 m κατά μήκος των πλευρών του, οπότε ο αγωνιστικός χώρος συνολικά έχει μήκος 39,00 m και πλάτος 25,00 m.

Το γήπεδο Λυκείου έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου σύμφωνες με τις ισχύουσες προδιαγραφές, 15,00 m x 25,00 m και τις περιμετρικές λωρίδες πλάτους 2,00 m κατά μήκος των πλευρών του, οπότε ο αγωνιστικός χώρος συνολικά έχει μήκος 29,00 m και πλάτος 19,00 m.

Στις δύο μικρότερες πλευρές των γηπέδων θα τοποθετηθούν τα δύο τέρματα, με την απαραίτητη γραμμογράφηση, ενώ ο όλος χώρος περιμετρικά οριοθετείται με την εσωτερική περίφραξη, ύψους 4,00 m με την απαραίτητη είσοδο παικτών και προπονητών.

Πάνω στη ήδη διαμορφωμένη επιφάνεια, θα διαστρωθεί ο συνθετικός (τεχνητός) χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς που θα τοποθετηθεί στο γήπεδο και θα είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των απαιτήσεων που θέτει η FIFA.

Όσο για το γήπεδο στα Αρριανά, θα γίνει αποξήλωση και αντικατάσταση του υπάρχοντος φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα και η διάστρωση του συνθετικού (τεχνητού) χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, με τις προδιαγραφές που αναφέρονται παραπάνω.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.