200 δρομεις ετρεξαν στο «Μονοπατι της Παναγιας»

Αφιερωμένος στα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων ήταν ο αγώνας δρόμου μήκους 15 χλμ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή των Κομοτηναίων δρομέων, που άγγιξε τον αριθμό 200, ο αγώνας δρόμου «Το Μονοπάτι της Παναγίας» το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου. Ένας αγώνας διαδρομής 15 χιλιομέτρων με αφετηρία την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και σημείο τερματισμού την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.
 
Ο αγώνας διοργανώθηκε και φέτος από το Γραφείο Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και εντάχθηκε στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης 2019.
 

Την έναρξη σήμανε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ενώ προηγήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας των ποντίων. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και συνεχάρη όλους τους συντελεστές για το τελικό αποτέλεσμα. Κλείνοντας, εξήγησε πως ο αγώνας δρόμου έχει ένα βαθύτερο νόημα, συμβουλεύοντας τους πάντες να βαδίζουν στον δρόμο που δείχνει η Παναγία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.